Amerikāņi vēlas seksuāli aktīvu prezidentu (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī žurnāls Playboy ir pielicis savu roku ASV prezidenta Džordža Buša popularitātes reitingu drupināšanā: šā preses izdevuma veiktās aptaujas dati liecina, ka Džordžs Bušs tautā tiek uzskatīts par seksuāli vismazāk pievilcīgo ASV prezidentu pēdējo 40 gadu laikā, tā ziņo Les Echos.

Aptuveni ceturtā daļa žurnāla Playboy aptaujāto amerikāņu vēlētāju atzīst, ka ļoti pozitīvi vērtētu seksuāli aktīvu prezidentu, kas mīlas glāstiem nodotos arī slavenajā Baltā nama Ovālajā kabinetā. Henrijs Kisindžers savulaik pat ir teicis: „Vara ir visspēcīgākais kaisles dzinulis.” Tādēļ nākamajam ASV prezidentam nāksies krietni vien pasvīst, lai iekarotu savas tautas atzinību.

Piemēram, Bilu Klintonu, kurš, tiesa gan, par savām dēkām ar Moniku Levinsku ir samaksājis ļoti augstu cenu, par visseksuālāko ASV prezidentu uzskata 58% aptaujāto. Līdz ar to viņš Amerikas seksīgāko prezidentu sarakstā ieņem godpilno pirmo vietu.

Ronalds Reigans, bijusī kinozvaigzne un reklāmas klipu karalis, aptaujā ierindojas otrajā vietā ar 22% balsu. Toties pašreizējais Baltā nama saimnieks Džordžs Bušs reitingu sarakstā ieņem pēdējo vietu, viņš spējis savākt tikai 1% balsu, un tas ir septiņas reizes mazāk nekā viņa tēvs, kas faktiski ir precīza Džordža Buša juniora kopija ar salīdzinoši nelielu gadu starpību.

Žurnāls Playboy, kuram nav nekādas īpašas intereses nonicināt tieši Džordžu Bušu, savā Amerikas seksuāli politiskajā apskatā iepazīstina lasītājus ar vēl dažiem secinājumiem. Analizējot republikāņu un demokrātu ieradumus un uzskatus, preses izdevums secina: ja politika amerikāņus šķir, tad sekss viņus tomēr vieno.

Taču visam par spīti, daži potenciālie vēlētāji tomēr nodarbojas ar seksu biežāk nekā citi. Piemēram, 12% Baraka Obamas piekritēju mīlas priekiem nododas ne retāk kā reizi dienā, bet Hilarijas Klintones un Rūdolfa Džuliani vidū šādu personu ir tikai 5%.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu