Evas Longorijas - Pārkeres evolūcija (16)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eva Longorija-Pārkere nav nekāda mājās sēdētāja. Seriāla Bīstamās mājsaimnieces zvaigzne Cosmo pastāstīja, kā viņa apvieno biznesu un baudu... un atklāja, ko viņa ar Toniju patiesībā dara gultā.

Populārajā seriālā Bīstamās mājsaimnieces Eva Longorija-Pārkere atveido spilgtu personību – apķērīgu, seksīgu un drosmīgu sievieti. Cosmo pārsteidza, bet ne pārāk izbrīnīja, ka reālajai sievietei, kas stāv aiz šī izdomātā tēla, ir ļoti līdzīgas personības iezīmes. Viņa nav no tām, kas mēdz uzspēlēt savas jūtas. Viņa runā tiešu valodu un visu dara ar pilnu krūti. Un šādai attieksmei pret dzīvi ir savs pamatojums. Sievietei, kura ir vairāku seriālu zvaigzne, pirmā, kurai pieder naktsklubs Lasvegasā (viņai pieder arī restorāni Beso Losandželosā un Lasvegasā), kura ir kopā ar seksīgo sportistu Toniju Pārkeru, Sanantonio Spurs komandas basketbolistu (pāris šogad svinēs trešo kāzu gadadienu) – galu galā ir jābūt pašpārliecinātai. 

Kā tu to visu vari apvienot – naktsklubs, restorāni un vēl tavs pamatdarbs?

Tas prasa daudz enerģijas un darba, jo es esmu informēta par sīkākajām detaļām restorānu darbībā, katru vakaru saņemu ienākumu un izdevumu analīzi un darba un ēdienu izmaksas. Esmu nelabojama šajā ziņā – man viss ir jākontrolē! Man ir svarīgi visu, ko es daru, paveikt ļoti labi, vienalga, vai tie būtu mani restorāni, manas smaržas vai labdarība. Taču jāņem vērā, ka šādam režīmam ir ļoti svarīga laika plānošana.

Kādēļ izvēlējies savu otro restorānu Beso atvērt tieši Lasvegasā?

Ziniet, tas ir diezgan jocīgi, bet patiesībā es nemaz netaisījos tik ātri atvērt savu otro restorānu, bet parādījās labas telpas Lasvegasā, un es metos tām virsū, jo vieta patiešām ir ļoti laba un tā ir lieliska iespēja kļūt par daļu no vēstures, jo šajā Lasvegasas rajonā notiek ļoti strauja attīstība. Runājot par izaugsmi biznesā, daudz kas ir atkarīgs no tā, vai gadās laba iespēja vai vieta, bet man nebija stratēģiska plāna atvērt restorānu tieši Lasvegasā. Man ir liels gods strādāt kopā ar tādiem lieliskiem pavāriem kā Maikls Mina, Tods Inglišs un Volfgangs Puks – domāju, ka kompānija, kas strādā Beso restorānā, ir diezgan… traka!

Esam dzirdējuši, ka tev patīk taisīt ēst. Kas ir tavs īpašais ēdiens?

Esmu meksikāņu virtuves eksperts. Bet, tā kā Tonijam šādi ēdieni negaršo, es daudz gatavoju franču ēdienus un esmu iemācījusies pagatavot arī dažādas mērces – franči parasti visu ēd
ar mērci. 

Vai uzskati sevi par gardēdi?

Jā, noteikti. 

Jums ar Toniju tūlīt būs trešā kāzu gadadiena. Kā jūsu attiecības ir attīstījušās un mainījušās pēdējo pāris gadu laikā?

Mēs abi esam auguši un ļoti izbaudām viens otra klātbūtni. Godīgi sakot, ar katru dienu kļūst arvien labāk, un tādēļ, ka mēs augam kā indivīdi, mēs varam piedzīvot izaugsmi arī kā pāris. 

Tu dod iespēju augt arī citiem, darbojoties divās labdarības organizācijās Padres Contra El Cancer (Vecāki pret vēzi) un Evas varoņi. Izskatās, ka saistībā ar labdarību tava mērķauditorija ir bērni.

Jā, es vienmēr esmu uzskatījusi, ka ir jāpalīdz tai kopienai, kurai tu pats esi piederīgs vai no kuras esi cēlies. Kad sāku darboties  Padres Contra El Cancer, tā arī bija – tā bija latīņamerikāņu kopiena, un palīdzība tika sniegta ar vēzi slimiem bērniem un viņu ģimenēm. Organizācija pastāv vairāk nekā 20 gadus, un es tajā darbojos jau aptuveni septiņus gadus. Evas varoņi (organizācija, kas palīdz bērniem ar attīstības traucējumiem) radās, jo manai māsai ir garīga atpalicība, un tas mani pamudināja ziedot tieši šai sabiedrības daļai. Es redzēju, cik ļoti viņai palīdzēja attīstīties šāda tipa programmas, tādēļ nolēmu Sanantonio reģionā izveidot pati savu organizāciju.

Tu nesen spēlēji filmā Dias de Gracia. Vai tā ir tava pirmā loma Latīņamerikas kino?

Spāņu valodā, jā. 

Kāda bija šī pieredze?

Tas bija diezgan traki, jo spāņu valoda nav mana dzimtā valoda, tādēļ man bija jāatkārto zināšanas, jāiet kursos. Man bija savs izrunas skolotājs. Tas man bija liels izaicinājums, bet tādēļ tas bija arī tik aizraujoši. 

Eva Longorija - Pārkere ar vīru Toniju
Eva Longorija - Pārkere ar vīru Toniju Foto: AFP/LETA

Tu biji viena no pirmajām slavenībām, kas aicināja cilvēkus braukt uz Meksiku un atbalstīt valsti pēc cūku gripas epidēmijas noteiktajiem ceļošanas ierobežojumiem. Vai tu pati bieži dodies uz Meksiku, un vai tev tur ir kāda iemīļotākā vieta?

Ziniet, man Meksikā patīk viss. Un es pirmā sāku par to runāt, jo man šķita, ka tūrisma industrija Meksikā ir cietusi pārāk lielus zaudējumus, un šajā zemē ir pārāk daudz brīnišķīga – es dievinu meksikāņu virtuvi, cilvēkus, mūziku, visu. Valsts reputācija gan nav diez ko laba arī citu tur notiekošo lietu dēļ – narkotiku tirgoņu kari, cūku gripa utt. 

Kur tev vēl patīk atpūsties?

Visur, kur ir pludmales! Man gandrīz nekad nav laika kārtīgam atvaļinājumam, tādēļ dodos turp, kur varu relaksēties. Pagājušajā gadā mēs aizbraucām uz Maldīvu salām. Tas bija lieliski, jo izrādījās, ka tur nav mobilo telefonu zonas, tāpēc man ne ar vienu nevajadzēja komunicēt. Gadu pirms tam mēs bijām Borabora salā. Man ļoti patīk doties uz vietām, kur es ikdienā nekad nenokļūtu. 

Un ir tik labi, ka nekas nav jādara…

Tieši tā! 

Mainot tēmu, parunāsim par tavu nostāju saistībā ar modi. Fotogrāfijās tu esi redzama gan glamūrīga, gan ikdienišķā apģērbā. Rodas iespaids, ka tu neesi modes vergs, bet tomēr moderna.

Jūs labi pateicāt! Es noteikti neesmu modes vergs. Ir vesela komanda cilvēku, kas man palīdz, jo es diez ko labi neorientējos modes tendencēs. Par to rūpējas mans stilists. Ja tas būtu atkarīgs tikai no manis, es visu dienu staigātu pidžamā. Vai kaila! 

Runājot par kailumu – kā tu rūpējies par savu figūru?

Ak dievs! (smejas) Man ir jāstrādā pie savas figūras, bet es to daru kopā ar treneri. Un arī mana ēdienkarte tiek speciāli sagatavota – ar noteiktu kaloriju skaitu, porciju lielumu utt. Man nepatīk par to domāt, tādēļ to dara citi. Es gandrīz vienmēr esmu filmēšanās laukumā un tad vienkārši paņemu ēdienu sev līdzi. Tā, it kā man somā būtu personīgais pavārs. Taču es sev nekad neko neliedzu. 

Rodas iespaids, ka tu esi ļoti aizņemta. Vai tev vispār atliek laiks draugiem un sociālajai dzīvei?

Jā, ir diezgan grūti visu apvienot, taču es aicinu draugus uz saviem pasākumiem, un katru reizi, kad man ir kāds obligātais vai labdarības pasākums, mani draugi vienmēr tur tiek iesaistīti. Mani draugi ir mana ģimene.

Un patiesībā pāris draudzenes dzīvo kopā ar mani manā Losandželosas mājā, tā viņas vienmēr ir man blakus... gandrīz kā tādās studentu kopmītnēs.

Izklausās lieliski. Šķiet, tev ir draugi gan no slavenību aprindām, gan ārpus tām. Vai tev ir saglabājušies draugi no mājām, no laika, pirms tu kļuvi slavena?

O, jā! Man vēl aizvien ir draugi no bērnības un laika, kad es biju Teksasā. 

Esam dzirdējuši, ka šajā pavasarī tu esi radījusi jaunas smaržas Eva by Eva Longoria. Kā tas viss notika?

Pret ļoti daudzām smaržām man ir alerģija, nezinu gan, kādēļ. Man vienmēr ir gribējies lietot skaistas smaržas, taču tad man ir jāšķauda divas dienas no vietas. Tad es sastapos ar  Falic Fashion Group, kas bez citām lietām ražo arī smaržas. Un viņi man teica, ka es varu izveidot pati savas smaržas. Man tās bija jārada no pašiem pamatiem – pudele, iesaiņojums, atpazīstamības zīme, aromāti, kas man patīk, pat fotogrāfs un reklāma. Šīm smaržām ir svaigs, viegls aromāts, tās ir dienas smaržas, kuras ir piemērotas ikvienam. Tās smaržo tā, it kā tu tikko būtu iznākusi no dušas!

Un kā ar skaistumkopšanas procedūrām? Vai esi no tām, kam patīk staigāt uz masāžām?

Jā, esmu spa atkarīgā! Masāžas, sejas procedūras… es daudz rūpējos par savu ādu un ķermeni. Un man patīk sevi apbalvot ar spa procedūrām. 

Jā, un tas ir lieliski – izmantot šādu iespēju relaksēties…

Jā, nenoliedzami. Bet relaksējošas procedūras, manuprāt, nav tik svarīgas kā sejas kopšanas un atjaunošanas procedūras. Tās ir visai sāpīgas, taču ir ļoti svarīgi mitrināt sejas ādu un uzturēt to pēc iespējas tīrāku. 

Foto: AFP

Kā tu rūpējies par saviem matiem, kad dari to pati?

Man ir paveicies, jo mani mati ir veselīgi, tādēļ neko daudz nedaru. No rīta pamostos un vienkārši eju. Taču man patīk  Ken Paves šinjoni. Viņam ir arī lieliskas parūkas. Man patīk eksperimentēt ar mākslīgajiem matiem.

Vai tad tas ir tik vienkārši?

O, jā! Tas ir ļoti vienkārši. Tu tos piespraud un pēc tam vienkārši noņem nost. Es daudziem cilvēkiem esmu dāvinājusi šinjonus, ar tiem var mainīt savu ārējo izskatu, un to var darīt jebkurš. Tie neuzliek tādus pienākumus kā, piemēram, matu pieaudzēšana, un tas nemaz nav dārgi. Šinjoni dod daudz alternatīvu iespēju.

No rītiem man ir gari mati, vakaros – īsi. Tā darīja arī pagātnes smalkās dāmas – Brižita Bordo, Sofija Lorēna, Priscilla Preslija, viņām visām bija šinjoni, tas piešķir šiku tavai dienai.

Kāda ir tava ideālā diena atpūtai?

Mājās kopā ar savu vīru gultā lasīt grāmatu. Man patīk lasīt, es daudz lasu, un man patīk lasīt gultā, kad mans vīrs, guļot blakus, skatās basketbolu. Bet tie ir īpaši gadījumi, ekstra, ko varam izbaudīt ļoti reti. 

Ko tu šobrīd lasi?

Tā kā es šobrīd studēju maģistrantūrā, tad viss, ko lasu, ir saistīts ar studijām, bet mani interesē arī grāmatas par meksikāņu emigrantu kultūru un mākslu Amerikā. 

Kā tas ir, atgriezties skolas solā šajā dzīves posmā?

Tas ir ļoti aizraujoši. Ziniet, es nekad neesmu pārstājusi mācīties. Es izglītībai piešķiru ļoti lielu nozīmi. Domāju, ka katram ir tiesības uz izglītību, arī uz augstāko, jo vienīgais, ko mēs zinām uz šīs pasaules, ir tas, ka mēs neko nezinām! Un tas ļoti iedvesmo atgriezties skolas solā. 

Tu vadi restorānus, nodarbojies ar labdarību, filmējies. Kurā virzienā tu redzi attīstāmies savu karjeru?

Man ir sava producentu kompānija, un mēs strādājam pie pāris projektiem, kas ir paredzēti televīzijai. Esmu izvēlējusies arī pāris grāmatas, pēc kurām gribētu uzņemt filmas.

Nākotnē es vairāk gribētu nodarboties ar producēšanu, man patīk atrasties aiz kadra. Man tas šķiet fascinējošs process.

Vai tu esi kādos sociālos interneta portālos?

Jā, es nesen pievienojos Facebook un esmu lietojusi arī Twitter. Daru to filantropisku mērķu dēļ – tā ir lieliska iespēja informēt sabiedrību par labdarību un dažādiem ar to saistītiem pasākumiem, padarīt cilvēkus informētākus, tādēļ es tur arī esmu. Tas ir lieliski! Un paralēli medijos izplatītajām versijām es pati varu cilvēkiem pastāstīt par to, ko es daru. 

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu