Baštiks: pēc vēlēšanām gatavo vērtību apvērsumu (38)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Politiskās apvienības "Par Labu Latviju!" (PLL) deputāta kandidāts, bijušais bērnu un ģimenes lietu ministrs Ainars Baštiks uzskata, ka divi nākamajās vēlēšanās kandidējošie politiskie spēki gatavojot "apvērsumu Latvijas Satversmē un valsts vērtību sistēmā".

Baštiks ir pārliecināts, ka šādi rīkojoties politiskā apvienība "Vienotība" un Zaļo un zemnieku savienība (ZZS).

Viņš biedē, ka "Vienotībā" pārstāvētā tā dēvētā [Sarmītes] Ēlertes grupa jau daudzu gadu garumā nodarbojas ar "Latvijas kristīgajā identitātē balstītajai vērtību sistēmai sveša pārprasta liberālisma un visatļautības propagandu, tai skaitā aģitējot par homoseksuālismu kā normu, aizstāvot viendzimuma "laulības" un tiesības viendzimuma pāriem adoptēt bērnus".

Tas nozīmē Satversmes maiņu, jo tās 110.pants noteic, ka "valsts aizsargā un atbalsta laulību - savienību starp vīrieti un sievieti, ģimeni, vecāku un bērna tiesības", un līdz ar to tas būšot apvērsums Latvijas vērtību sistēmā.

Savukārt izglītības ministre Tatjana Koķe, kas pārstāv ZZS, noraidījusi katoļu baznīcas kardināla Jāņa Pujata, citu Latvijas kristīgo konfesiju vadītāju un daudzu desmitu tūkstošu kristiešu aicinājumu "bērnu un jauniešu garīgas un morālas attīstības vārdā ieviest skolās Bībeles mācību".

Komentāri (38)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu