Iespējams, tiks atsaukti 3 miljoni Grand Cherokee (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chrysler

ASV Nacionālā lielceļu satiksmes drošības administrācija (NHTSA) sākusi analizēt informāciju par automobiļu Jeep Grand Cherokee aizdegšanās gadījumiem, ko, iespējams, izraisījis defekts degvielas tvertnē.

Ja aizdomas par defektu degvielas tvertnē apstiprināsies, Chrysler nāksies atsaukt vairāk nekā trīs miljonus Jeep Grand Cherokee, kas izlaisti periodā no 1993. gada līdz 2004. gadam. Pārbaužu iemesls ir iesniegums, ko NHTSA pērn oktobrī uzrakstījusi bezpeļņas organizācija Automobiļu drošības centrs. Tajā teikts, ka minētajā periodā ražotajiem Grand Cherokee ir plastikāta degvielas tvertne, kas nav pienācīgi nosegta, un avārijas gadījumā pastāv liels risks, ka tajā radīsies sūce.

Automobiļu drošības centra informācija liecina, ka periodā no 1992. līdz 2008. gadam Savienotajās Valstīs notikušas 172 avārijas, kuru rezultātā aizdedzies Jeep Grand Cherokee.

Šajās avārijās kopumā gājuši bojā 254 cilvēki, un tas jau ir visnotaļ liels skaitlis, ja salīdzina, piemēram, ar Toyota pedāļu un paklājiņu problēmu, kuras dēļ, iespējams, notikuši tikai daži negadījumi, bet atsaukti tika vairāk nekā astoņi miljoni auto.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu