Trekno gadu dzīvoklis pārvērties par graustu. Tev arī?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pirms vairākiem gadiem bijām liecinieki celtniecības bumam, kad būvēja gandrīz uz katra stūra. «Treknajos gados» jaunas mājas uzradās kā sēnes pēc lietus. Vēloties pievērst uzmanību šo ātri tapušo ēku kvalitātei, portāls TVNET sāk jaunu akciju «Jaunie grausti».

Pirms aptuveni desmit gadiem nekustamo īpašumu cenas kāpa ļoti strauji un pieprasījums pēc mājokļiem bija milzīgs.

Daudzi ņēma hipotekāros kredītus un pirka dzīvokli ne tikai savai dzīvošanai, bet tālākai pārdošanai. Tas nodrošināja vieglu peļņu. Bet vienā brīdī sākās ekonomiskā krīze un daudzi palika ar vairākiem dzīvokļiem un lieliem parādiem.

TVNET vēlas noskaidrot, kā šodien ir dzīvot dzīvot šajās mājās? Cik kvalitatīvas tās ir? Vai pavirši saskrūvētās rīģipša sienas ir izturējušas laika pārbaudi? Ko darīt, ja zem palodzes esošā siena nav nosiltināta vai ārdurvis tā nosēdušās, ka tās vairs nevar normāli atvērt?

Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: TVNET

Un plaisas sienās? Vai tās ir tikai neglītas vai arī bīstamas?

Kas notiek ar nekvalitatīvi nosusinātos purvos uzceltajiem mitekļiem? Kā tikt galā ar pelējuma sēnītēm? Kā rīkoties, ja pa šķirbām pūš vējš un nāk aukstums?

Filmē, fotografē un raksti savu viedokli uz e-pasta adresi lasitaji@tvnet.lv!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu