Nedēļas nogalē Ādažu poligonā šaus ar lielgabaliem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nedēļas nogalē sestdien un svētdien Ādažu poligonā notiks mācības, kurās šaus ar lielgabaliem, informēja Zemessardzes pārstāve Ineta Variokoja. Mācību dēļ gaidāmi arī satiksmes ierobežojumi.

Zemessargi mācībās šaus ar diviem lielgabaliem pa zemes mērķiem. Paralēli kaujas šaušanas vingrinājumam zemessargiem notiks kaujas šaušana ar strēlnieku ieročiem, kā arī notiks zemessargu kandidātu pamatapmācību pēdējais cikls, un jau sestdienas vakarā Ādažu poligonā zvērestu dos septiņi zemessargu kandidāti.

Mācībās piedalīsies 80 zemessargu un 18 karavīru.

Lai izpildītu mācību uzdevumus, pa Rīgas apvedceļu (A5, A4) notiks militāro transporta līdzekļu kustība – 22.oktobrī no plkst.7 no Zemessardzes 17.Pretgaisa aizsardzības bataljona teritorijas Mārupes pagastā uz Ādažu poligonu un 23.oktobrī no plkst.17 no Ādažu poligona uz Mārupes pagastu.

Nacionālie bruņotie spēki (NBS) norāda, ka ir aizliegts ieiet un iebraukt Ādažu poligona teritorijā bez saskaņošanas ar Ādažu poligona administrāciju. Bez saskaņošanas atļauts pārvietoties pa koplietošanas ceļiem, kuri norādīti kartē uz informatīvajiem stendiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu