Saeimā neiekļuvušais Štokenbergs pievērsīsies uzņēmējdarbībai

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tieslietu ministrs un iekšlietu ministra pienākumu izpildītājs Aigars Štokenbergs ("Vienotība") pēc amata pilnvaru beigām plāno nodarboties ar uzņēmējdarbību.

To intervijā atzina "Vienotības" līdzpriekšsēdētājs Štokenbergs, kurš 11.Saeimā netika ievēlēts un nav izvirzīts kāda ministra amatam.

Štokenbergs pagaidām neko īpaši nav plānojis, taču viņam ir padomā vairāki attīstības projekti. Savukārt advokatūrā gan viņš pagaidām negatavojas atgriezties, jo neesot praktizējis jau septiņus gadus.

"Es neesmu īpaši neko plānojis pašlaik. Droši vien es darīšu to, ko es vislabāk māku. Kā advokāts neesmu praktizējis kopš 2004.gada, un tagad būtu vieglprātīgi novērtēt, ka manas advokāta zināšanas ir labas. Man ir pāris attīstības projektu," norādīja Štokenbergs.

Tieslietu ministrs Aigars Štokenbergs ("Sabiedrība citai politikai", "Vienotība") kopš 2007.gada bija 9.Saeimas deputāts, viņš bija ievēlēts arī 10.Saeimā.

Štokenbergs 2004.gada nogalē kļuva par toreizējā premjera Aigara Kalvīša (Tautas partija, TP) padomnieku ekonomikas jautājumos, bet 2006.gada aprīlī, kad valdību pameta "Jaunais laiks", viņš kļuva par ekonomikas ministru. Viņš ieņēmis arī reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministra amatu Kalvīša otrajā valdībā, kuru zaudēja pēc izslēgšanas no TP.

2008.gada rudenī viņš kļuvis par jaundibinātās partijas "Sabiedrība citai politikai" līdzpriekšsēdētāju.

Pirms politiskās karjeras Štokenbergs strādājis par advokātu un konsultējis civillietās un krimināllietās, kā arī ar uzņēmējdarbību saistītos jautājumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu