ASV sludinātājs šodien atkal paredz pasaules galu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu pastardienas sludinātājs Herolds Kempings paredzējis pasaules galu. Pēc viņa teorijas tas pienāks tieši šodien. Tiesa, pasaules galu viņš bija paredzējis arī iepriekš.

90 gadus vecais kalifornietis iepriekš pasaules galu paredzēja 21.maijā pulksten sešos vakarā, taču Kempingam un viņa sekotājiem par lielu pārsteigumu šī diena pagāja bez kādiem dramatiskiem notikumiem.

Vēlāk Kempings steidzās sacīt, ka aprēķinos bija ieviesusies kļūda un īstā pastardiena gaidāma šodien.

Savus aprēķinus viņš galvenokārt balstījis uz Bībeles analīzi. Viņš apgalvo, ka pastarajā dienā, šodien, debesīs tikšot uzrauta ļoti neliela daļa cilvēces - patiesi ticīgie, pārējais vairākums palikšot uz zemes arī ciešanu perioda laikā, kas noslēgšoties ar pasaules galu.

TVNET jau vairākkārt ziņoja par Kempinga regulārajiem paziņojumiem par pasaules galu. Zīmīgi, ka Kempings ir visai ietekmīgas mediju apvienības vadītājs, kurš pirms tam nekavējās likt lietā sev pieejamos resursus, lai Amerikā sāktu valsts mēroga brīdināšanas kampaņu par tuvojošos nelaimi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu