KNAB Miķelsonam liedz tikties ar noteiktām personām (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) izmeklētājs šodien no apcietinājuma atbrīvotajam bijušajam AS "Latvenergo" prezidentam Kārlim Miķelsonam piemērojis virkni ierobežojumu.

Aizdomās turētajai personai šodien kā drošības līdzeklis piemērots aizliegums tuvoties noteiktām personām un vietai, noteiktas nodarbošanās aizliegums, kā arī aizliegums izbraukt no valsts, informēja KNAB preses pārstāve Ilze Liemane.

Miķelsons pēc atbrīvošanas no Centrālcietuma šodien bija ļoti nerunīgs un žurnālistiem atteicās sniegt jebkādus komentārus. Uz jautājumu, kāda ir viņa versija par aizturēšanu, viņš atbildēja ļoti īsi - nekādu versiju nav.

No cietuma Miķelsons iznāca ar ļoti daudzām mantām, tostarp ventilatoru, tūristu paklājiņu un arī mazu ledusskapi. Viņu sagaidīja gan sieva Laila, gan advokāta palīgs un vēl daži cilvēki.

Atbildot uz žurnālistu jautājumu, kas ir tie cilvēki, kas palīdzēja savākt 50 000 latu drošības naudu, Laila Miķelsone atteicās sniegt plašāku informāciju, vien teica, ka tie ir radi, draugi un paziņas.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu