Ženēvā debitēs jaunais VW up!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad Ženēvas Starptautiskajā auto izstādē Volkswagen stendā būs skatāma pilsētas automobiļa up! jaunā versija, kas jau pavisam drīz būs pieejama tirdzniecībā ar iespaidīgi plašu aprīkojuma klāstu un uzlabotām viedtālruņu integrācijas iespējām.

Jaudas agregātu ziņā jaunais up! piedāvā visu, ko vien varētu vēlēties, jo tam būs pieejams gan jaudīgs benzīna dzinējs (tagad arī 66 kW/90 ZS versijā*), gan efektīvs dabasgāzes dzinējs. Tāpat up! arī turpmāk būs pieejams kā elektroauto.

Automobilim būs iespējamas vairākas versijas – trīs aprīkojuma līnijas, ‘cross’ variants un divvietīgs ‘load’ modelis – kā arī jaunas virsbūves krāsas, dažādi sēdekļu auduma un priekšējā paneļa apdares varianti un jauns dekoratīvo uzlīmju dizains, kas piešķirs katram up! automobilim individuālu raksturu.

Vēl viens jaunums ir viedtālruņu integrācija, kas ļauj piekļūt navigācijas datiem, mūzikai un automobiļa informācijai, izmantojot Volkswagen lietotni. Turklāt Volkswagen klāstam pievieno arī «up! beats» modeli ar 300 vatu audiosistēmu, kas kombinēta ar speciālo ASV audio tehnoloģiju BeatsAudio.

* Prognozētie veiktspējas rādītāji: jaunā up! TSI dzinēja (66 kW/90 ZS) degvielas patēriņš – 4,4 l/100 km (kombinētajā ciklā), CO2 izmešu daudzums – 102 g/km (kombinētajā ciklā).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu