Binnija Ārberga: visi grābekļi man ir devuši spārnus (70)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Skaistumkopšanas salona saimniece, TV raidījuma vadītāja Binnija Ārberga intervijā žurnālam «Ieva» atzīst, ka dzīvē nekas nenotiek tāpat vien un ka visi grābekļi, uz kuriem viņa ir kāpusi, turpmāk dzīvē devuši lielus spārnus.

Uzņēmējas un TV raidījuma vadītājas Binnijas Ārbergas dzīves atziņas

  • Gan labo, gan slikto es gribu paturēt tikai zināšanai, ka arī tā var darīt. Pēc Freida mēs dzīvojam ar to bagāžu, ko esam saņēmuši bērnībā, un to mainīt esot neiespējami. Muļķības!

    Neapstrīdu Freidu, bet tas ir ļoti ērts skaidrojums, lai dzīvē nepiepūlētos...

  • Zini kā ir: vecumam būtu nozīme tikai tad, ja es Matīsu taisītos apēst. Jo, kad vāra gaļu, vecāka gaļa ir jāvāra nedaudz ilgāk, bet jaunāka - īsāku laiku.
Foto: TVNET
  • Domājot gan par vecākiem, gan vecvecākiem - es ļauju viņiem spēlēt tās lomas, kas viņiem pienākas. Un

    nevajag iesēsties Dieva krēslā, tiesāt vai uzbāzties

    ar sevi un savām patiesībām.

  • Staigāju pa dārzu un domāju: es agrāk tiecos pēc augstām un smalkām vērtībām, gribēju dzīvot nepiepildāmu dzīvi, bet tas skaistums jau ir īstumā, kad sajūti, ka vari basām kājām staigāt pa irdeno melnzemi, no dārza izraut burkānu vai no zāles pacelt nogatavojušos un sacukurojušos ābolu.
  • Viss kas jau dzīvē ir sastrādāts, ir darītas visādas dumjības, bet nekā svarīgāka par ģimeni šajā pasaulē patiešām nav.

Pilnu interviju lasi žurnāla «Ieva» šīs nedēļas numurā.

Komentāri (70)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu