Kaimiņš: Ja politiķi nenāk uz «Suņu būdu», «Suņu būda» ies pie viņiem (47)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Reģionu apvienības kolorītākais deputātu kandidāts, aktieris Artuss Kaimiņš uzskata, ka pēc šīm vēlēšanām viņa vārdiem būs pavisam cits svars. Kaimiņš domā, ka ir pelnījis iekļūt Saeimā, sīkāk gan neprecizējot, kāpēc.

Aktieris intervijā Latvijas televīzijai pauda viedokli, ka viņš un viņa vēlētāji ir parakstījuši uzticības līgumu, ko nevar nopirkt par naudu, - cilvēki viņam ir noticējuši.

«Man tā atbildība liekas piecreiz lielāka nekā pirms tam. Vārdam, ko nesu līdz šim vakaram, bija viens svars, tagad tam būs cits svars. Esmu pārliecināts, ka spēsim šo valsti mainīt,» pauda Kaimiņš.

Aktieris nepiekrīt, ka politika ir kompromisu māksla - politika esot māksla vadīt valsti. 24 gadu laikā kompromiss aiz kompromisa esot gana.

Kaimiņš bija izvairīgs par to, kādas bijušas viņa cerības par «Reģionu apvienības» sasniegumiem vēlēšanās, tomēr noprotams, ka aktieris pamazām iztēlē būvē ainas par nokļūšanu Saeimā: «Man ir video blogs «Suņu būda», kas ir aicinājis arī personas, kas ir atbildīgas par to, kādā situācijā ir nonākusi valsts, bet viņi pie manis vairs nenāk. Ja viņi nenāk pie «Suņu būdas», «Suņu būda» ies pie viņiem.»

Komentāri (47)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu