Paldies par atsaucību: vēl tikai diviem bērniņiem trūkst Ziemassvētku dāvanas!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET vēlas teikt lielu paldies par lielo atsaucību Ziemassvētku akcijai «Sagādā prieku bērnu sirsniņām!». Bez kāroto dāvanu sagādātājiem vēl palikuši vien divi ķipari! Tomēr, redzot, cik liela ir vēlme iepriecināt bērnus, un zinot, ka daudzi nepaspēja pieteikties par Ziemassvētku vecīti, aicinām nenoskumt, bet pašiem sarūpēt kādu citu dāvanu kādam no bērniņiem - mēs ar prieku to nogādāsim!

Kā jau zinām, Ziemassvētku vecītim šajā laikā ir ļoti daudz darba, tāpēc TVNET vēlas viņam palīdzēt Salas novada pašvaldības aģentūras bāreņu nama «Līkumi» bērnu vēlmju piepildīšanā. Divdesmit četriem bērniem šogad vēlamies Ziemassvētkus padarīt īpašākus, dāvinot to, ko sirsniņa ļoti vēlas.

Tomēr tas nav iespējams, ja nesniegsi palīdzīgu roku arī tu, TVNET lasītāj! Kopā mēs varam dāvāt prieku bērniem, kuriem tas ļoti nepieciešams... Vēl tikai dažiem bērniem nav pieteicies Ziemassvētku vecītis, kas sarūpēs dāvaniņu! Bet,

ja tomēr vēlies sagādāt prieku bērnam, kuram jau ir pieteicies Ziemassvētku vecītis, tu droši vari nest savu dāvaniņu konkrētajam bērniņam - mēs ar prieku to nogādāsim!

Jo Ziemassvētkos dāvanu nekad nav par daudz!

Piesakies te!

Izvēlies kādu no lapā redzamajām dāvanām un līdz 14. decembrim piesakies tādu nogādāt pie mums redakcijā! Lai to izdarītu, nepieciešams ielogoties ar savu draugiem.lv vai facebook.com kontu.

Beidzamais datums, kad nogādāt dāvanu redakcijā, ir 18. decembris!

Kad vecīša dāvanu maiss būs piepildīts, mēs dosimies ciemos pie čaklajiem vēstuļu rakstītājiem, ar kuriem tiksimies Sēlpils pagastā. Pēc svētkiem gaidi reportāžu no sirsnīgā pasākuma - nofotografēsim bērnus kopā ar dāvanām, un Tu ieraudzīsi, tieši kuru mazo sirdi esi iepriecinājis!

Lai gaišāki Ziemassvētki jums, mums un bērniņiem, kurus iepriecināsim!

Salas novada pašvaldības aģentūras bāreņu namā «Līkumi» dzīvojošie priecāsies arī par jebkuru saimniecībā noderīgu lietu vai kārumiem!

Piesakies te!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu