TVNET akcija: piesakies par Ziemassvētku vecīti un sagādā prieku bērnu sirsniņām!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojas Ziemassvētki, kas ir laiks, kuru neatkārtojamu dara mūsu mazo ķiparu nemiers un ziņkārība, verot vaļā saņemtās dāvanas. Īpaši, ja tās ir tik ļoti gaidītas – bērnu smaids un prieka dzirkstelīte acīs neatstās vienaldzīgu nevienu... Kā jau zinām, Ziemassvētku vecītim šajā laikā ir ļoti daudz darba, tāpēc TVNET vēlas viņam palīdzēt Salas novada pašvaldības aģentūras bāreņu nama «Līkumi» 24 bērnu vēlmju piepildīšanā.

Divdesmit četriem bērniem šogad vēlamies Ziemassvētkus padarīt īpašākus, dāvinot to, ko sirsniņa ļoti vēlas.

Tomēr tas nav iespējams, ja nesniegsi palīdzīgu roku arī tu, TVNET lasītāj!

Kopā mēs varam dāvāt prieku bērniem, kuriem tas ļoti nepieciešams...

PIESAKIES TE!

TVNET rīcībā nonākušas sirsnības pilnas bērnu rakstītās vēstules Ziemassvētku vecītim. Vadoties pēc vēstulēs rakstītā, esam izveidojuši dāvanu sarakstu un piedāvājam arī Tev iejusties Ziemassvētku vecīša ādā.

Proti, izvēlies kādu no lapā redzamajām dāvanām un līdz 3. decembrim piesakies tādu nogādāt pie mums redakcijā! Lai to izdarītu, nepieciešams ielogoties ar savu draugiem.lv vai facebook.com kontu.

PIESAKIES TE!

Beidzamais datums, kad nogādāt dāvanu redakcijā, ir 9. decembris!

Foto: TVNET
Foto: TVNET

Kad vecīša dāvanu maiss būs piepildīts, mēs dosimies ciemos pie čaklajiem vēstuļu rakstītājiem, ar kuriem tiksimies Sēlpils pagastā. Pēc svētkiem gaidi reportāžu no sirsnīgā pasākuma - nofotografēsim bērnus kopā ar dāvanām un Tu ieraudzīsi, tieši kuru mazo sirdi esi iepriecinājis!

Lai gaišāki Ziemassvētki jums, mums un bērniņiem, kurus iepriecināsim!

PIESAKIES TE!

KAS TEV BŪTU JĀZINA:

  • Ziemassvētku akcija «Sagādā prieku bērniem, kuriem tas ļoti nepieciešams!» ir bezpeļņas labdarības akcija, kuras mērķis ir portālam kopā ar Tevi, mūsu lasītāju, sagādāt prieku Salas novada pašvaldības aģentūras bāreņu nama «Līkumi» bērniem.
  • Pirms nolem vienoties ar mums kopīgā labdarībā, lūdzu, apzinies, ka tas uzliek atbildību tiešām laikā – līdz 9. decembrim 17:00 - nogādāt dāvanu, kuru esi rezervējis dāvināšanai, TVNET Brīvības gatvē 214m, 2. kāpņu telpa, 5. stāvs, Rīgā.
  • Obligāts noteikums: dāvanu saiņo dāvanu maisiņā, bet neaizlīmē to, lai varam pārbaudīt dāvanu atbilstību un saturu. Pieliec klāt bērna vārdu un vecumu.
  • Informējam, ka, piesakoties uz kādu no dāvanām, Tavs vārds un uzvārds tiks publiskots mūsu interneta lapā.
  • Apņemamies neizpaust trešajām personām Tevis norādīto telefona numuru pieteikuma anketā.
  • Neskaidrību gadījumā lūgums zvanīt uz 67819577 vai rakstīt uz e-pasta adresi eglite@tvnet.lv
  • Reportāžu no dāvanu pasniegšanas pasākuma publicēsim gada nogalē.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu