Prezidents Vējonis smaidīgs ar kundzi pozē kopā ar Obamas ģimeni

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FB / Official White House Photo by Lawrence Jackson

«ASV prezidents Baraks Obama un pirmā lēdija Mišela Obama sveic Latvijas prezidentu Raimondu Vējoni ar kundzi Ivetu Vējoni Apvienoto Nāciju Organizācijas Ģenerālās asamblejas reģistratūrā pie New York Palace Hotel Ņujorkā,» šādu oficiālo foto ar Amerikas prezidentu Vējonis ievietojis savā FaceBook kontā; tur abi Latvijas pārstāvji izskatās varen lepni un priecīgi.

Vējonis 24.septembrī sāka darba vizīti ASV, tā noslēgsies 2.oktobrī. Rīt prezidents piedalīsies Eiropas Politikas studiju centra ASV-Centrāleiropas Stratēģijas forumā un uzstāsies ar uzrunu par Transatlantiskā reģiona drošību nākotnē, liecina prezidenta darba kārtība.

Vējonim paredzēta arī tikšanās ar ASV Senāta Ārlietu komitejas priekšsēdētāju senatoru Bobu Korkeru, darba pusdienas Vašingtonas Nacionālajā preses klubā, tikšanās ar Hiršhorna galerijas direktora vietnieci Elizabeti Dugalu un galerijas apskate, kā arī tikšanās ar Latvijas vēstniecības ASV diplomātiem un darbiniekiem.

Dienas noslēgumā prezidentam paredzēts Ārlingtonas Nacionālās kapsētas apmeklējums.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu