Kā varētu izskatīties ekstrēmais McLaren P1 GTR (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: McLaren

Šā gada Pebble Beach Concours d’Elegance ietvaros tiks atklāta ekstrēmā McLaren P1 GTR konceptuālā versija.

McLaren P1 GTR tiek gatavots kā atbilde ielas P1 pircēju vēlmei redzēt un lietot tikai sacīkšu trasei konstruētu spēkratu. Kas būtiski, P1 GTR varēs iegādāties tikai šī cilvēku grupa, turklāt McLaren piegādās ne tikai pašu auto, bet veselu pakalpojumu kopumu - speciāli organizētus braukšanas pasākumus, treniņus un tehniķu atbalstu, lai saimniekam nebūtu jāraizējas par auto tehnisko stāvokli.

P1 GTR ražošanu paredzēts sākt nākamā gada jūnijā, kad būs samontēti visi 375 standarta P1 eksemplāri. Britu kompānijā aprēķināts, ka P1 GTR izlaide sakritīs ar divdesmito gadadienu kopš McLaren F1 GTR uzvaras leģendārajās Lemānas 24 stundu sacensībās.

McLaren P1 GTR dizaina veidošanā un agregātu konstruēšanā kompānija izmanto piecdesmit gadu laikā autosportā gūto pieredzi. Tas nozīmē, ka GTR programmas dalībnieki iegūs ne tikai vienu no planētas ātrākajiem auto, bet arī piekļuvi tehnoloģijām, zināšanām un resursiem, kas gadu gaitā veidojušas ne vienu vien F1 čempionu.

Konceptuālais McLaren P1 GTR tiks atklāts naktī uz sestdienu, 16.augustu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu