Nākamnedēļ oficiālā vizītē Latvijā ieradīsies Austrijas prezidents (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Nākamnedēļ divu dienu oficiālā vizītē Latvijā ieradīsies Austrijas prezidents Heincs Fišers ar kundzi Margitu Fišeri. 1.jūlijā pie Melngalvju nama notiks Austrijas prezidenta Fišera oficiālā sagaidīšanas ceremonija, pēc kuras notiks oficiālā fotografēšanās un parakstīšanās viesu grāmatā.

Vizītes laikā norisināsies Latvijas un Austrijas prezidenta un delegāciju tikšanās, ziedu nolikšanas ceremonija pie Brīvības pieminekļa, kā arī dalība Latvijas-Austrijas biznesa foruma atklāšanā.

Savukārt dienas noslēgumā norisināsies Latvijas Valsts prezidenta Andra Bērziņa un Daces Seisumas kundzes rīkotas oficiālās vakariņas par godu Austrijas prezidenta Fišera un viņa kundzes Margitas Fišeres oficiālajai vizītei Latvijā.

Fišers prezidenta amatā tika ievēlēts 2004.gadā, savukārt 2010.gadā viņš tika pārvēlēts amatā ar pārliecinošu balsu vairākumu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu