Škoda Rapid iegūst robustāku izskatu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Škoda

Čehu kompaktais hečbeks Rapid Spaceback būs pieejams vēl vienā iterācijā ScoutLine.

Frankfurtes starptautiskajā automobiļu izstādē, kas norisināsies no 17. līdz 27. septembrim, Škoda demonstrēs kompaktā modeļa Rapid Spaceback modifikāciju ScoutLine. No standarta Rapid Spaceback, kas bija pirmais Škoda modelis Eiropā īpaši populārajā kompakto hečbeku segmentā, ScoutLine versija atšķiras ar apvidnieciskāku, robustāku dizainu. Tiesa, ja lielais radinieks Octavia Scout bez tā piedāvā arī paaugstinātu klīrensu, pilnpiedziņu un tādējādi arī avpvidnieciskāku veiktspēju un gaitas īpašības, tad Rapid Spaceback ScoutLine pircējs iegūs tikai vizuāli atšķirīgu auto. Bet acīmredzot tieši tas ir tas, kā cilvēkiem šajā segmentā vēl pietrūka.

Foto: Škoda

Starp dizaina akcentiem, kas ietverti ScoutLine paketē, var minēt riteņu arku uzlikas no melnas plastmasas, no tā paša materiāla daļēji izgatavotus bamperus un sliekšņu uzlikas, kā arī labi redzamu, speciāli izceltu motora aizsargplātni. Rapid Spaceback ScoutLine komplektēšanai paredzēta iespēja izvēlēties starp 16 un 17 collu riteņu diskiem, turpretī citi tehniskie uzlabojumi nav paredzēti.

ScoutLine aprīkojuma līmenis būs pieejams visām Rapid Spaceback motorizācijas opcijām, izņemot īpaši taupīgos GreenLine modeļus, kā arī kombinācijā ar visām pieejamajām virsbūves krāsām.

Škoda atzīmē, ka dīleru salonos ScoutLine varēs izvēlēties no jūlija beigām, tikai pagaidām neprecizē, kuros noieta tirgos. Skaidrs ir tikai, ka tā nebūs visa Eiropa.

Var atzīmē, ka Rapid Spaceback debitēja 2013. gada nogalē. Pusotra gada laikā čehi ir realizējuši ap 105 tūkstošiem modeļa eksemplāru.

Foto: Škoda
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu