Noskaties "Man nāk laukā!" Dzērājšoferis mēģina pierunāt likumsargus, lai viņu aizved uz mājām nokārtoties (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pēc strīda, kas noticis alkohola reibumā, kāds vīrietis sākotnēji pieņēma lēmumu doties uz netālu esošo dzīvesvietu kājām. Tomēr prāts nebija mierīgs, un galamērķis šķita tik ātri sasniedzams, ka kājāmgājējs nolēma nedaudz pavizināties pa rajonu, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Audi" markas spēkratu policisti meklēja apzināti. Automašīnas vadītājs vēl pirms mirkļa Kadagā bija iekūlies konfliktā un devies prom. Pa izdangāto zemesceļu aizšmaukt no likumsargu ekipāžas nebija iespējams, un vīrietis braucamrīku apturēja.

Šoferis apstiprināja, ka "nedaudz" lietojis alkoholu, un no viņa nāca grādīgajiem dzērieniem raksturīgā smaka, tāpēc uz notikuma vietu izsaukta Valsts policija, kura pārņēma darbu notikuma vietā.

Sākotnēji pārbaudot alkohola koncentrāciju izelpā, bija skaidrs, ka vadītājs neiekļaujas atļautajā 0,5 promiļu robežā. Valsts policijas darbiniekus "Audi" vadītājs sagaidīja pašvaldības policijas busiņa aizturēšanas nodalījumā.

Aizturētais šoferis sākotnēji sacīja kārtībsargiem, ka grib sazināties ar savu advokātu, bet pēc tam norādījis, ka viņam vajagot nokārtot dabiskās vajadzības, uz ko policists norādīja, ka šajā apkārtnē nav tualetes.

"Bet ko man darīt? [Policists: Jo ilgāk jūs runāsiet, jo ilgāk tas viss būs.] Man nāk laukā. Vai es varu vismaz aizbraukt ar jums uz mājām? Man vajag pakakāt." Pēc dabisko vajadzību nokārtošanas krūmos noskaidrojās, ka vīrietis bija sēdies pie auto stūres vairāk nekā divu promiļu stiprā reibumā.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu