Mitsubishi Pajero Sport jaunā paaudze

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mitsubishi

Taizemes galvaspilsētā Bangkokā 1.augustā Mitsubishi atklās jaunās paaudzes Pajero Sport. Tā izskatu aptuveni demonstrē Mitsubishi Motors Austrālijas nodaļas Facebook vietnē publiskots apvidnieka attēls.

Nekādas papildus informācijas par jauno apvidnieku no japāņu ražotāja nav. Japāņi atzīmē tikai to, ka Pajero Sport (citviet tas pazīstams kā Challenger) priekšējās daļas dizains ir ieturēts zīmolam raksturīgajā Dynamic Shield stilā. Priekšstatu par to, kas tas tāds ir, sniedz modelis Outlander.

Pajero Sport esot konstruēts uz pikapa L200 tehnoloģiskās platformas. Šā modeļa paaudžu maiņa notika salīdzinoši nesen - 2014.gada novembrī.

Mitsubishi Pajero Sport tikšot piedāvāts ar 128 līdz 181 zirgspēku spēcīgiem dīzeļdzinējiem, kā arī ar 128 zirgspēku benzīna motoru. Spēka agregātu komplektēšanai varēšot izvēlēties vai nu sešu pakāpju manuālo vai arī piecu pakāpju automātisko transmisiju, ziņo Motor.ru.

Jāpiezīmē, ka arī lielo Pajero paredzēts atklāt tuvākajā laikā un arī tas stilistiski līdzināsies Outlander. Par tehniku konkrētu ziņu pagaidām nav, taču viena no opcijām paredzēs Pajero apgādāt ar plug-in hibrīdsistēmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu