Nekaunīgais vīrietis saņēma pamatīgu mācību

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Nevīžīgais vīrietis, ko TVNET lasītājs pieķēra piemēslojam Ziepniekkalnu, ir atzinis savu nodarījumu un sakopis paša piesārņoto vietu. Savukārt lasītājs novēroja, ka ceļmala atkal tiek piegružota.

«Seesam Insurance AS» Latvijas filiāles mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītājs Ivars Lubāns TVNET informēja, ka

uzņēmuma darbinieks iepriekšējā nedēļas nogalē par saviem personiskajiem līdzekļiem noorganizēja atkritumu novākšanu Misas ielā.

Šis darbinieks 30.maijā ap pulksten 17 tīrīja savas mašīnas bagāžnieku un izmeta maisu ar atkritumiem Ziepniekkalnā pie dārziņiem aiz rūpnīcas «Dzintars». To iemūžināja kāds TVNET lasītājs.

Foto: TVNET lasītājs

Uz jautājumu, vai darbinieks tika arī sodīts, Lubāns atbildēja: «Mūsu darbinieks atzina savu nodarījumu un pats izlaboja situāciju. Videi nodarīto kaitējumu viņš ir kompensējis ar uzviju.

Atkritumu savākšanai netika tērēti uzņēmuma līdzekļi.

Tāpēc nekāds papildu sods darbiniekam netiks piemērots, jo, mūsuprāt, paveiktais darbs un gūtā mācība ir vērtīgāki par jebkādām sankcijām.»

Foto: TVNET lasītājs

Arī TVNET lasītājs, kurš iepriekš ziņoja par darbinieka nepieņemamo rīcību, apstiprināja, ka minētā vieta tik tiešām tika daļēji sakopta. Tuvāk ceļam izmestie atkritumi savākti, bet tālāk izmestās nevajadzīgās mantas joprojām palikušas.

Turklāt jau dažas dienas pēc vietas sakopšanas tā atkal tika piemēslota.

Šonedēļ ceļmalā uzradās jaunas sadzīves atkritumu kaudzes.

Foto: TVNET lasītājs

Lasītājs pauda neizpratni, kāpēc cilvēki izmet atkritumus šajā vietā, jo Ziepniekkalnā netrūkst sadzīves atkritumu konteineru.

«Pat nezinu, kāpēc cilvēki neizmanto sadzīves atkritumu konteinerus, bet gan piesārņo mežmalas un grāvmalas,» lasītājs teica.

Grāvmalu un mežmalu piesārņošana liecina par cilvēku zemu inteliģenci.

TVNET aicina lasītājus, kas pamana vides piesārņošanu, filmēt un fotografēt mēslotājus notikuma vietā, bet pēc tam sūtīt pierādījumus un situācijas aprakstu uz e-pastu lasitaji@tvnet.lv.

Foto: TVNET lasītājs
Foto: TVNET lasītājs

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu