Amoralle: 60 gadu kino pludmales un naktstērpu kolekcija

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē Andrejostā aizvadīts spilgtākais modes nakts šovs, kurā tika demonstrēti izsmalcinātie tērpi no Amoralle kolekcijas Magnum Cruise. Tie ir dažādi kombinējami tērpi pludmalei un vasaras notikumiem, kas būs nopērkami Amoralle veikalā un internetā jau jūnijā.

«Magnum Cruise kolekcija no Amoralle ir radīta, iedvesmojoties no sešdesmito gadu kino pludmales un naktstērpu modes. Tā ir klasika mūsdienīgā izpildījumā. Sievišķīgi tērpi vasarai –

pavedinoši retro stila peldkostīmi, gaisīgi pludmales tērpi, vasarīgas kleitas un jutekliski naktstērpi,

kas veidoti tumšās, riekstu un baltās šokolādes krāsās no zīda, lina, trikotāžas un šifona ar maigi rozā franču mežģīņu un lenšu akcentiem, jutekliskiem muguras izgriezumiem un gaisīgiem volāniem,» stāsta Amoralle dizainere Inese Ozola.

Kolekcijas tērpi ir piemēroti ne vien atpūtai pie ūdens, bet arī romantiskiem vasaras vakariem. Tajā katra sieviete atradīs savai gaumei piemērotāko tērpu gan pludmales sezonai, gan atpūtai, gan kaisles pilnām vasaras naktīm. Tērpus var dažādi kombinēt.

Pēc sauļošanās peldkostīmu var papildināt ar gariem šifona svārkiem un doties romantiskās vakariņās

uz pludmales restorānu. Savukārt karaliskajos vasaras naktstērpos varēs doties arī uz greznām svinībām zem zvaigžņotām debesīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu