Vīrietis pieķerts piemēslojot Ziepniekkalnā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Kāds portāla TVNET lasītājs nofotografējis, kā pagājušajā sestdienā kāds vīrietis piemēsloja Ziepniekkalnu, izmetot maisu ar atkritumiem. Uzņēmums, kurā viņš strādā un ar kura automašīnu pārvietojās, lems par darbinieka sodīšanu. Kompānija atvainojas apkārtnes iedzīvotājiem par šo starpgadījumu un ir nolēmusi sakopt piemēsloto vietu.

Lasītājs rakstīja, ka pagājušajā sestdienā, 30.maijā, ap pulksten 17 redzējis, kā jauns vīrietis tīrījis savas mašīnas bagāžnieku un izmetis maisu ar atkritumiem Ziepniekkalnā pie dārziņiem aiz rūpnīcas «Dzintars».

Ceļa malu piemēslojošās automašīnas numurs bijis VR 8130, bet mašīnai uz sāna bijis «Seesam» uzraksts.

Foto: TVNET lasītājs

Ceļu satiksmes drošības direkcijā TVNET uzzināja, ka auto turētājs ir «Seesam Insurance AS» Latvijas filiāle.

«Seesam Insurance AS» Latvijas filiāles mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītājs Ivars Lubāns TVNET pirmdien sniedza šādu atbildi: «Esam noskaidrojuši, ka sestdien, 30. maijā, TVNET lasītāja fotogrāfijā fiksētais «Seesam» dienesta transportlīdzeklis atradās mūsu uzņēmuma darbinieka rīcībā, un viņš arī minētajā laikā bija pieturējis auto pie stihiski izveidojušās atkritumu kaudzes Ziepniekkalnā, Misas ielas malā.

Mūsu darbinieks ir sniedzis paskaidrojumu par savu rīcību uzņēmuma vadībai.

No darbinieka teiktā izriet, ka viņš šajā vietā transportlīdzekli bija pieturējis, lai izslaucītu automašīnas bagāžas nodalījumu.

«Seesam» nekādā gadījumā neatbalsta šādu rīcību, tāpēc mēs atvainojamies apkārtnes iedzīvotājiem par šo starpgadījumu. Uzņēmuma vadība lems arī par darbiniekam piemērojamo sodu atbilstoši uzņēmuma iekšējās kārtības noteikumiem.

«Seesam» iestājas par tīru un sakoptu vidi, tāpēc, lai labotu situāciju,

mēs esam pieņēmuši lēmumu šīs nedēļas laikā sakopt fotogrāfijā redzamo vietu,

aizvācot no tās visus sadzīves atkritumus un arī būvgružus, kas te acīmredzot ir krājušies jau ilgāku laiku. Mēs jau esam apskatījuši norādīto vietu Misas ielā un apzinām iespējas to pēc iespējas ātrāk sakopt.»

Aicinām ziņot par piemēslotājiem

TVNET jau ziņoja, ka kādas lasītājas ģimene bija nofilmējusi, ka 14.martā šajā rajonā Audi (numurs JZ 940) šoferis piemēsloja ceļmalas.

Rīgas Pašvaldības policijā TVNET noskaidroja, ka par izdarīto pārkāpumu, proti, par atkritumu izmešanu tam neparedzētā vietā, sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Ja arī Jūs esat pamanījuši, ka kāds cilvēks piesārņo apkārtējo vidi, filmējiet, fotografējiet un sūtiet informāciju TVNET uz e-pasta adresi lasitaji@tvnet.lv! Cerams, ka vismaz publiska kaunināšana palīdzēs samazināt šādu mēslotāju skaitu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu