Bondars gatavojas izvērtēt savas spējas vadīt Latvijas Reģionu apvienību (22)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas Reģionu apvienības (LRA) vadītājs Mārtiņš Bondars gatavojas izvērtēt savas spējas vadīt šo politisko organizāciju, apstiprināja pats Bondars.

Viņš atzina, ka priekš LRA sestdien notikušo Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu rezultāti ir neapmierinoši, jo EP, atbilstoši Centrālās vēlēšanu komisijas paziņotajiem provizoriskajiem rezultātiem, nav iekļuvis neviens LRA pārstāvis.

«Man tuvākajās dienās ir jāizvērtē savas profesionālās īpašības, spējas piedāvāt vēlētājiem to, ko viņi sagaida. Tas pats jāizvērtē arī organizācijai kopumā,» sacīja Bondars.

LRA vadītājs piebilda, ka gadījumā, ja viņš sapratīs, ka nespēj pienācīgi vadīt partiju, tad «nav ko mocīt ne sevi, ne citus».

Vislielāko balsu skaitu Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Latvijā ieguvusi «Vienotība» un Valdis Dombrovskis, svētdienas naktī, paziņojot rezultātus, žurnālistiem sacīja Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs (CVK) Arnis Cimdars.

«Vienotībai» EP būs četri krēsli, jo par partiju vēlēšanās nobalsoja kopumā 46,19%.

EP strādās Valdis Dombrovskis, Sandra Kalniete, Artis Pabriks un Krišjānis Kariņš. Viņi bija pirmie kandidāti arī partijas vēlēšanu sarakstā ar ekspremjeru Dombrovski priekšgalā.

Par Nacionālo apvienību nobalsojuši 14,25% un tas dod vienu mandātu - Robertam Zīlem, kas bija saraksta līderis.

«Saskaņu» atbalstīja 13,04% un EP iekļuvis Andrejs Mamikins, kam bija tikai ceturtais numurs sarakstā.

ZZS ieguvusi 8,26% vēlētāju atbalstu un EP to pārstāvēs Iveta Grigule. Viņai sarakstā bija trešais numurs.

EP iekļuvusi arī esošā eiroparlamentāriete Tatjana Ždanoka no Krievu savienības, par kuras politisko spēku nobalsoja ap 6,38% vēlētāju.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu