Stila ziņas: Riga Fashion Mood, DDSLL Girls, Amoralle

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties devītajam «Riga Fashion Mood» festivālam, piedāvājam iepazīties arī ar citiem modes un stila jaunumiem.

Norisināsies jau devītais «Riga Fashion Mood»

10. maijā Ventspilī notiks Latvijas Modes palātas rīkotais modes festivāls «Riga Fashion Mood». Tas ir Latvijā košākais un prestižākais modes notikums. Tāpat kā pagājušajā pavasarī, arī šajā gadā par pasākuma norises vietu ir izvēlēta Ventspils. Šoreiz modes skatēs būs apskatāmas vairāk nekā 15 kolekcijas. «Riga Fashion Mood» apmeklētājiem būs arī iespēja aplūkot izstādi «Latvijas dizains Latvijai». Ventspilī tiks izrādītas Latvijas vadošo un jauno modes dizaineru aktuālās un nākamās sezonas kolekcijas. Varēsim baudīt gan pieredzējušu «Riga Fashion Mood» dalībnieku talantu, gan arī iepriekš neredzētus dizainerus. Dalībnieku vidū būs zīmoli «Alexander Pavlov», «More Salt», «Cinnamons», «NINA», «Taste by Sonita Pāvuliņa», «Koshakova», «BeCarousell», dizaineri Natālija Jansone, Keita, Baiba Ladiga, Reinis Ratnieks, bērnu apģērbu zīmoli «Hebe» un «Leny Tomy Factory», kā arī vairāki citi dizaineri.

Pašmāju apavu zīmols Elegants piedāvā jauno apavu kolekciju

Paplašinot jau esošo kolekciju, apavu ateljē Elegants nāk klajā ar jauniem pavasara-vasaras sezonas modeļiem, kas jau šobrīd ir nopērkami zīmola firmas veikalā. Šosezon plašā klāstā pieejami gan sieviešu gan arī vīriešu apavi, kas sevī apvieno ne vien mūsdienīgu dizainu un funkcionalitāti, bet arī nevainojamu kvalitāti, ko nodrošina dabīgie materiāli un individuālā pieeja katram apavu pārim. Sieviešu apavu kolekciju veido plaša modeļu izvēle, sākot no vieglām siksniņkurpēm un efektīgām sandalēm uz papēža līdz smalkām balerīnu stila kurpēm un pat vasaras sezonas zābaciņiem. Krāsu gammā dominē maigi pasteltoņi, kā arī sulīgie piesātinātas krāsas, kas acumirklī piesaista uzmanību. Tāpat jaunajā kolekcijā atrodami arī kontrastējoši akcenti – metāliski elementi, viegla tīkliņauduma ielaidumi, kā arī dekoratīvās nošuves. Materiālu izvēle paliek nemainīga – to veido jau ierastais zamšs un dabīgā āda, kas, kā zināms, ne tikai labi izskatās un ilgi kalpo, bet arī ļauj pēdai elpot un tādējādi padara apavu valkāšanu jo sevišķi vieglu un patīkamu.

Stlīgi: darbinieces kā modeles

Šajā pavasarī Lindex meklēja modeles darbinieču vidū unikālai pavasara apakšveļas kampaņai «Bra-volution». Interese bija liela, un atlasē, kas notika Stokholmā, piedalījās 45 darbinieces. Piecas no viņām tika izvēlētas par modelēm unikālai fotosesijai Londonā, Spring Studios. Londonā uzņemtās fotogrāfijas būs redzamas galvenajā kampaņā, kas sāksies 5. maijā dažādos kanālos. Modeles: Petra, pārdevēja asistente no Bratislavas (Slovākija), Rikke, pārdevēja asistente no Oslo (Norvēģija), Rebeka, kontroliere no galvenā biroja Oslo (Norvēģija), Johanna no galvenā iepirkumu biroja Gēteborgā (Zviedrija), Sigita, veikala vadītāja no Viļņas (Lietuva).

Rīgā ienāk jauns luksusklases modes nams

Durvis vēris Latvijā izlolotā zīmola Fashion Road by Helen Chaude modes nams, kas pārsteigs ne vien ar oriģināliem interjera dizaina risinājumiem, bet arī plašo pret-a-porter de luxe sieviešu apģērbu, aksesuāru un somiņu klāstu. Zīmols Helen Chaude tika dibināts pirms desmit gadiem, un tā kolekcijas plašākas sabiedrības apskatei tolaik tika pieteiktas arī tādā prestižā industrijas pasākumā kā Rīgas modes nedēļa. Jaunāko zīmola pavasara-vasaras sezonas kolekciju Amber Girl jeb Dzintara meitene, ko raksturo šosezon tik aktuālie dzeltenie toņi, jau pavisam drīz būs iespējams iegādāties jaunajā zīmola firmas veikalā. Būtiski, ka līdzās gatavo apģērbu iegādei iespējams pieteikt arī individuālos pasūtījumus. Modes nams atrodas Rīgā, Tērbatas ielā 93/95-51.


«DDSLL Girls» košums

Latvijā jauns dzīvesstila zīmols «DDSLL Girls», kurš galvenokārt orientējas uz aksesuāru un apakšveļas izstrādi. Košas krāsas, drosmīgi materiālu salikumi un maģiska sajūta ir trīs zīmola galvenās īpašības. Zīmolu raksturo liela dažādība un drosmīgi dizaini. Produktu klāstā ir pieejamas somas, kaklarotas, auskari, galvasrotas, apakšveļa un pat apavi. Zīmols nepaliek pie viena produkta ražošanas, tas eksperimentē un piedāvā sievieti ietērpt aksesuāros no galvas līdz kājām. Zīmola radītājas ir dizaineres Alise Ābele Dekslinga un Kristīne Zakalovska. Zīmola tēls ir izveidots, pamatojoties uz abu dizaineru pasaules uztveri un personīgo gaumi. Zīmola nosaukums ietver sevī piecas pamatvērtības – ģērbies, dejo, dziedi, mīli un dzīvo.

Manikīra trends: vēsi un atturīgi toņi

Parasti vasarā mēs izvēlamies īpaši košas nagu lakas, tomēr šajā vasaras sezonā dominēs mierīgi un pat vēsi toņi. Bordo, rozā, lillā, violets, aveņkrāsa u.c. krāsas uz nagiem rotāsies piezemētos pasteļa un pat aukstos toņos. Pluss - šādi toņi ļoti labi izskatās kopā ar tumši iedegušu roku ādu.

Amoralle jaunā kolekcija

AMORALLE ir pašmāju uzņēmums, kas rada izsmalcinātas augstas kvalitātes zeķes, zīda naktstērpus un veļu. AMORALLE izstrādājumi akcentē sievietes skaistumu un sniedz neatkārtojamu vizuālo baudu. Domāju, te komentāri lieki, atliek baudīt jauno kolekciju bildēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu