«Seesam» apdrošināšana un «PanCars» izaicina Latvijas uzņēmumus!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē ekskluzīvo automašīnu noma un pasākumu aģentūra «PanCars» ar auto foto orientēšanās sacensībām «PanStars Rally», kurās piedalījās Latvijā pazīstami mūziķi, dīdžeji, pasākumu vadītāji un šovbiznesa pārstāvji, atklāja 2015. gada sezonu un tās lielāko projektu «Seesam PanCars Uzņēmumu Kauss ‘15»

17. aprīlī notika «PanCars» rīkotās auto foto orientēšanās sacensības «PanStars Rally», kurās piedalījās Lauris Valters, Kārlis Būmeisters (Kaža), Jānis un Ketija Šēnbergi, Mārcis Judzis kopā ar dēlu DJ Tornado un grupas RYGA kolēģi Armandu Butkeviču, Autokrosa Brāļi (Mareks Dainis a.k.a. [Ex] da Bass un Rihards Dainis), Mārcis Vasiļevskis un Jānis Olekšs (Laime Pilnīga), Edmunds Rasmanis un Jegors Kovaikovs (PeR), DJ Gustavito un Ivars Pavlovičs, kā arī Drošākā «Seesam Zelta komanda» (Ivars Lubāns, Renāte Bērzkalne un Māra Kalniņa).

Visas komandas bija parūpējušās par atraktīviem tērpiem, tādējādi piešķirot pasākumam vēl lielāku devu jautrības. Komandu uzdevums bija atrast vairākus kontrolpunktus, tajos izveidojot amizantas kopbildes, kā arī izpildot dažādus uzdevumus. Pēc sacensībām dalībnieki sniedza improvizētu koncertu, izpildot rallija laikā sacerētas muzikālas kompozīcijas par pasākumā gūtajām emocijām.

Par uzkodām un neizsīkstošu komandu enerģiju rūpējās «Taffel», nodrošinot dalībniekus ar čipsiem un kraukšķīgajiem riekstiņiem.

Sacensībās trešo vietu izcīnīja «Seesam Zelta komanda», balvā saņemot PanCars krītiņauto dāvanu karti, otro vietu un iespēju relaksēties pēc spraigām sacensībām «Old Riga Garra Rufa SPA» ieguva Autokrosa Brāļi (Mareks un Rihards Daiņi), bet uz «PanStars» sacensību pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa Kārlis Būmeisters un Māris Mekšs, kuri galvenajā balvā saņēma «Party Bike» dāvanu karti izbraucienam ar alus divriteni «Kārlītis». Visi pirmo trīs vietu ieguvēji saņēma arī dāvanu kartes no «Coffee Tower» kafejnīcu tīkla, kurš, svinot viena gada jubileju, pavisam drīz atklās jau desmito kafijas tornīti Rīgā.

Ar šo pasākumu «PanCars» atklāja šīs sezonas lielāko projektu «Seesam PanCars Uzņēmumu Kauss ‘15», ar kuru izaicina Latvijas uzņēmumus piedalīties aizraujošās sacensībās ar «PanCars» auto parka ekskluzīvajiem «Fiat 126» markas automobiļiem, 6 mēnešu garumā noskaidrojot ātrāko un atraktīvāko uzņēmumu «PanCars» auto foto orientēšanās sacensību disciplīnā, kurš galvenajā balvā iegūs Ceļojošo kausu – īpaši veidotu «PanCars» reklāmas automašīnu zelta krāsā, neierobežotai lietošanai gada garumā.

«Piedaloties ‘Seesam PanCars Uzņēmumu kausā’ jūs iegūsiet personalizētu motivācijas semināru un kolektīva saliedēšanās pasākumu, kā arī iespēju sacensties ar citiem Latvijas uzņēmumiem, cīnoties par galveno balvu – pamanāmu un ekskluzīvu reklāmas automašīnu! Šo projektu, kopīgi ar mūsu lielākajiem draugiem «Seesam Insurance» apdrošināšanas kompāniju, vēlamies ieviest kā jaunu un ikgadēju tradīciju Latvijas uzņēmumu vidē,» atzīst ‘PanCars’ vadītājs Imants Pankars.

Sīkāka informācija un pieteikšanās sacensībām – www.kauss.pancars.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu