Lova Hjūita apprecējusies piecas dienas pirms dzemdībām (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu aktrise Dženifera Lova Hjūita novembrī slepus apprecējusies tikai piecas dienas pirms meitas nākšanas pasaulē, vēsta izklaides ziņu vietne WENN.

Aktrises pārstāvis beidzot apstiprinājis baumas par Lovas Hjūitas un viņas ekrāna partnera seriālā «The Client List» Braiena Haliseja precībām.

Novembrī pasaulē nāca pāra pirmais bērns - meita Otumna. Taču līdz šim nebija zināms, ka piecas dienas pirms tam viņi apprecējušies.

«Ceremonijā piedalījāmies tikai mēs divi,» sarunu šovā «Ellen» atceras Lova Hjūita. «Pēc tam mēs devāmies uz saimniecības preču veikalu «Bed, Bath and Beyond», jo tā taču precēti cilvēki dara. Tas bija ļoti jauki. Braiens ir brīnišķīgs tēvs un lielisks vīrs. Es jūtos ļoti laimīga.»

Jūnijā Lova-Hjūita un Halisejs

paziņoja par saderināšanos un teica, ka «vēlas sākt kopīgu ģimenes dzīvi».

«Es zaudēju savu mammu vēzim pirms nedaudz mazāk kā pusotra gada,» Lova-Hjūita septembrī sacīja žurnālam «People».

«Man paveicās, ka, kaut arī zaudēju māti, tas notika samērā vēlā vecumā, taču tas tik un tā atstāja uz mani lielu iespaidu,» atzina aktrise. «Es vienmēr esmu gribējusi būt māte. Man un mammai bija lieliskas attiecības, un es esmu gatava savam bērnam sniegt to lielo mīlestību, ko viņa deva man.»

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu