Rīga pretendēs uz «Eiropas kaķu galvaspilsētas» statusu (21)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Lai uzlabotu galvaspilsētas tēlu un atpazīstamību un veicinātu patīkamu darba atmosfēru Rātsnamā, arī Rīgas domes ierindas darbiniekiem turpmāk būs ļauts darba vietā turēt mājdzīvniekus, noskaidrots pašvaldībā.

Rātsnamā jau kopš 2011.gada novembra dzīvo divi runči, Muris un Kuzja, kurus domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) paņēmis no patversmes. Kaķi piedalījušies gan dažādās oficiālās un neoficiālās sanāksmēs, gan arī preses konferencēs, atmaidzinot domes darbinieku, sadarbības partneru un žurnālistu sirdis un uzlabojot cilvēkiem omu.

Iepazinies ar Ābrama Linkolna pieredzi, Baltajā namā turot četrus kaķus,

Ušakovs sociālajos tīklos pavēstīja par plānu Rātsnamā ierīkot nelielu kaķu patversmi,

kā arī uz kādas no ēkas jumta terasēm izveidot īpašu pastaigu laukumu kaķiem. Paplašinot oficiālo Rīgas kaķu saimi, arī pārējie kustoņi tiktu pieņemti no patversmes.

Lai nebūtu vienīgais, kurš Rātsnamā bauda šādas privilēģijas, Ušakovs nolēmis arī pārējiem darbiniekiem atļaut savos darba kabinetos turēt mājdzīvniekus, vienlaikus stingri nosakot, ka katrs pats ir atbildīgs par sava mīluļa uzvedību un tīrību.

Izrādot viesmīlību mājdzīvniekiem, Rīga 2015.gadā varētu pretendēt uz «Eiropas kaķu galvaspilsētas» statusu, iecerējis Rīgas mērs.

***Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa.***

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu