Ar iPhone varēs noskūties (21)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET kolāža

Viedtālruņu tirgū konkurence ir ļoti sīva, tādēļ ikkatram ražotājam jāliek lietā radošā izdoma un patērētājiem jāpiedāvā aizvien jaunas mobilo tālruņu funkcijas.

Ar katru nākamo paaudzi viedtālruņu tehniskā specifikācija kļūst aizvien pilnīgāka, un šis apstāklis jau ir kļuvis pašsaprotams. Megapikseļu skaits aug, kameras f skaitlis kļūst mazāks un mazāks, procesora kodolu un gigahercu kļūst aizvien vairāk un grafikas apstrādes veiktspēju jau var pielīdzināt dažus gadus senam datoram. Arī spēlīšu un aplikāciju izvēles iespējas neatkarīgi no mobilo ierīču platformas ir milzīgas un ar tām vien patērētājus pievilināt nav iespējams.

Foto: TVNET kolāža

Tādēļ tehnoloģiju gigants Apple nolūkā nostabilizēt pārsvaru pār konkurentiem premium segmenta viedtālruņu tirgū ir nolēmis veidot plašu iPhone aksesuāru sortimentu.

Sākotnēji Apple koncentrēsies uz personīgās higiēnas jautājumu risināšanu, un pirmā papildierīce būs sadarbībā ar Braun izstrādātais bārdas skuveklis. Tā mērķauditorija ir allaž aizņemtie biznesmeņi, kuri vēlas vienmēr izskatīties lieliski.

iBeard skuvekļa komplektā ietilpst arī birstīte tīrīšanai un ādas maciņš, kurā tos uzglabāt. Kas svarīgi, skuvekļa sietiņš ir izgatavots no materiāla, kurš nenodilst, un, pēc ražotāja solītā, tas ar nemainīgu efektivitāti kalpos līdz pat 10 000 skūšanās reizēm.

Sākotnēji iBeard tiks piedāvāts tikai ar Lightning spraudni, taču perspektīvā paredzēts radīt adapteri, lai skūties varētu arī iPhone 4 un 4S lietotāji. Apple nav aizmirsuši arī par daiļo dzimumu, tādēļ šobrīd norit ar iPhone saderīga epilatora izstrāde. Inženieri gan atzīst, ka uzdevums nav no vieglajiem, jo epilatorā ir vairāk kustīgo detaļu, ko nepieciešams saspiest daudz plānākā iPhone uzgaļa korpusā.

*** Šī ir 1. aprīļa - joku dienas - ziņa ***

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu