Kura būs Latvijas sievišķīgākā mājsaimniece 2014? (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī intriga tiks atrisināta šo sestdien, 22. martā, plkst. 12.00 tirdzniecības centrā Spice Home. Jau trešo gadu Spice Home sadarbībā ar Māmiņu klubu rīko Mājsaimnieču olimpiādi, kurā tiks kronēta Sievišķīgākā mājsaimniece 2014. Dāmas iedrošinās un uzraudzīs atraktīvi kungi - pavāri Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants, itāļu izcelsmes mūziķis Roberto Meloni, kā arī aktieris un režisors Intars Rešetins.

Mājsaimnieču olimpiādes disciplīnas uzraudzīs arī slavenu dāmu plejāde – daiļā dzimuma žūrijas pārstāves: aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone, Māmiņu kluba vadītāja un TV personība Kristīne Virsnīte, interjera dizainere Zane Skalberga, mamma, gardēde un TV seja Gundega Skudriņa un, protams, sievišķīgā Spices vadītāja Iveta Lāce. Olimpiādi vadīs kolorīts pāris – populāri TV cilvēki: supermamma Liene Bērziņa un jaunais tētis Māris Grigalis.

Sievišķīgi, drosmīgi un atraktīvi pārbaudījumi sestdien vienos vairāk nekā 200 olimpiādes dalībnieces, kuras sacentīsies par titulu un galveno balvu.

Lai pretendētu uz galveno balvu, olimpiādes dalībniecēm divu stundu laikā pēc iespējas labāk būs jāpaveic veikalu sagatavotie uzdevumi. Turklāt nevis vienkārši jāpaveic, bet jādara tas šarmanti un iznesīgi, jo vērīga žūrija vērtēs pretendentes dažādās nominācijās un apbalvos atbilstošākās.

Šā gada mājsaimnieces būs tērptas sievišķīgos tērpos, tāpēc viens no īpašajiem uzdevumiem būs smaidīt un fotografēties kopā ar satriecošiem vīriešiem, precīzāk – pazīstamajiem pavāriem Mārtiņu Sirmo un Ēriku Dreibantu un dažādiem virtuves darbarīkiem.

Tās nav sacensības, tie ir īsti svētki visai ģimenei, tādēļ aicinām piedalīties un nepalikt mājās arī visiem savu mājsaimnieču faniem - bērniem, vīriem, draugiem, brāļiem, māsām, paziņām un visiem interesentiem. Būs aktivitātes, balvas un pārsteigumi arī atbalstītājiem un līdzjutējiem.

Pieteikties dalībai Mājsaimnieču olimpiādē var ikviena pilngadīga, pozitīvi noskaņota sieviete, portālā Māmiņu klubs aizpildot anketu http://ej.uz/qfax. Dalība ir bez maksas, taču vietu skaits ir ierobežots.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu