TOP 5: kā ātri sasist mīļoto auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Ne visi, bet daudzi autobraucēji dzīvo ar iedomu, ka ir labi driftētāji. Iekāpj savā klasiskās piedziņas automobilī, kam zirgspēku ir pietiekami daudz, un dod vaļā. Tikai nereti riepu svilināšana beidzas ar kauna sārtumu sejā un dziļu robu maciņā, jo izrādījies, kūpināt riepas nemaz nav tik viegli, kā drifta sacensībās izskatās.

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

BMW M4 un apmalīte

Šī koši oranžā un visnotaļ svaigā BMW M4 vadītājam 431 zirgspēks ir daudz par daudz. Katrā ziņā nākamreiz, kad vēlēsies demonstrēt savu brauktprasmi, padomās divreiz, vai trīs sekundes prieka ir pamatīga servisa rēķina vērtas.

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Divu Corvette dragreiss jeb divi zaķi ar vienu šāvienu

Lūk, labs piemērs, kādēļ skrieties starp luksoforiem var būt kaitīgi. Protams, tas ir aizraujoši un vizuāli atraktīvi, taču tikai līdz brīdim, kad vadītājam nākas atzīt sakāvi inerces spēku un fizikas likumu priekšā.

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Riepu svilinātājs apgāžas uz jumta

Ja auto ir apgādāts ar 8,3 litru V10 motoru, tad braukšana, aiz sevis atstājot biezus dūmu mutuļus un melnas svītras uz asfalta, ir tīrais nieks. Par to visai skarbā veidā uz savas ādas reiz pārliecinājās kāds Dodge Ram SRT 10 vadītājs, kuram bija nepieciešamas vien dažas sekundes, lai savu auto grāvī apgāztu uz jumta.

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Kovbojs un viņa nepieradinātais Ford Mustang

Viena no amerikāņu autobūves leģendām nešaubīgi ir muskuļauto Ford Mustang. Lai arī gadu gaitā tas bijis pieejams arī ar samērā pieticīgiem dzinējiem, spēcīga auto slava to nepamet un mudina iesaistīties amatieru driftā ne vienu vien karstgalvi.

 
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Trīs mustangistu «nedienas» nolādētā ceļa posmā

Savienotajās Valstīs ir vismaz viens ceļa posms, kurā riepu svilinātājiem ar Ford Mustang labāk nerādīties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu