RFW: «Amoralle» jau atkal liek sirdij sisties straujāk...

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Viena no gaidītākajām Riga Fashion Week skatēm bija zeķu, veļas un nakts tērpu zīmola «AMORALLE» skate. Eleganti, apburoši un seksīgi!

Modes zīmola Amoralle [amoràl] radītāja Inese Ozola ir viena no veiksmīgākajām zeķu, veļas un nakts tērpu dizainerēm Ziemeļeiropā.

Amoralle 2015.-2016. gada rudens-ziemas kolekcija ir divdesmito gadu modes un F.S.Ficdžeralda grāmatas «Lieliskais Getsbijs» mūsdienīga vizualizācija. Kolekcijā dominē zīds, šifons un samts savienojumā ar mežģīnēm, kažokādas elementiem, smalku lentu vijumiem, Swarovski kristāliem un dekoratīviem pušķiem. Tērpi ir dārgakmeņu krāsās no rozā kvarca līdz safīra dziļi zilajam un citrīn krāsas atsvaidzinošiem elementiem. Līdzās karaliski jutekliskajai veļai un mājas tērpiem, zīmols Amoralle šosezon prezentēs arī ikdienā nēsājamu apģērbu, piedāvājot baudīt buduāra greznību arī ārpus mājas.

Amoralle zīmolu raksturo sievišķība, greznas detaļas un auguma formu izceļoši silueti. Katrs modelis tiek darināts ar rokām no augstākās kvalitātes zīda un mežģīnēm, piešķirot īpašu uzmanību detaļām.

Par zīmola Amoralle radītajām kolekcijām ar atzinību izsakās Vogue Italy, Marie Claire Italy, Cosmopolitan Russia un citu starptautisko modes izdevumu redaktori.

Šobrīd zīmola Amoralle produkcija ir pieejama 27 veikalos un butikos Lielbritānijā, Austrālijā, Vācijā, Francijā, Saūda Arābijā, Nīderlandē, Krievijā, ASV u.c. valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu