Kapos notver laupītāju, kurš centās apzagt pensionāri

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/andereri

Pateicoties aculieciniekiem, Matīsa kapos Rīgā aizturēts 55 gadus vecs laupītājs, informēja policijā.

15. martā ap plkst. 16.30 policija saņēma izsaukumu uz Matīsa kapiem Rīgā. Tur kādai 1945. gadā dzimušai sievietei uzbruka vīrietis un, lietojot vardarbību, mēģināja viņu aplaupīt, bet aculiecinieki pamanīja notiekošo un uzbrucēju aizturēja.

Rīgas Latgales iecirkņa darbinieki izbrauca uz notikuma vietu, kur iespējamo laupītāju aizturēja un nogādāja iecirknī. Aizturētais ir kāds 1960. gadā dzimis vīrietis, kurš jau agrāk bijis tiesāts par laupīšanām. Aizturētais likumsargiem savu rīcību paskaidroja ar to, ka esot lietojis alkoholu un visu notikušo neatceroties.

Par notikušo ir sākts kriminālprocess par laupīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu