Kaimiņš atmasko Putru: jaunais deputāts brauc ar auto, kam nav izieta tehniskā apskate

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Deputāts Artuss Kaimiņš atmaskojis savu jauno kolēģi - tautas kalpu no ZZS Edgaru Putru, kurš ieguvis «mīksto mandātu» uz laiku, kamēr viņa kolēģe Dana Reizniece-Ozola pilda ekonomikas ministres pienākumus. Kaimiņš pamanījis, ka Putra brauc un pie valdības mājas parkojas ar auto, kuram tehniskā apskate beigusies pirms mēneša, 28.janvārī.

Pats kolorītais deputāts, kas šoreiz iejuties «inspektora Kaimiņa» tēlā, šodien nofilmējis Putras auto «Honda Accord» - video redzams, ka Jēkaba ielā novietotajam auto tehniskās apskates termiņš beidzies 2015.gada 28.janvārī, savukārt automašīnas priekšējo numura zīmi klāj bieza sniega kārta. To, ka automašīna pieder deputātam, apliecina arī divas atļaujas aiz automašīnas priekšējā stikla, kur redzams Putras vārds.

Kaimiņš, protams, nekavējoties apmeklējis kolēģi viņa kabinetā un sācis tincināt, kāpēc Putra bez kautrēšanās pārvietojas ar auto, kam beigusies tehniskā apskate. Putra acīmredzami apmulsis norādīja, ka uz šo jautājumu «nemācēs atbildēt», taču pēc brīža atzina, ka pieļāvis pārkāpumu, un skaidroja, ka tas noticis «tāpēc, ka logs nav atnācis vēl».

Vēlāk Saeimas gaitenī Putra sacīja, ka viņam esot finansiālas problēmas, taču no Kaimiņa piedāvājuma nopirkt viņam «kaut ko paēst» atteicās. Automašīna neesot reģistrēta uz viņa, bet gan uz bijušā uzņēmuma vārda.

Deputāts sarunas laikā Kaimiņam lūdza aizvākt kameru, kā arī izteica lūgumu šo video nepubliskot, tomēr «inspektors» galu galā to publicējis savā videoblogā «Suņu būda».

Drīz vien pēc neveiklās sarunas ar Kaimiņu Putras mašīna no Jēkaba ielas bija pazudusi, bet jau pēc īsa brīža ar to atgriezās Putras palīgs Dainars Sungals. Uzlīme automašīnas logā liecināja, ka deputāta auto tehniskās apskates termiņš pagarināts līdz 2.aprīlim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu