Inese Ozola: sieviete zeķturos kustas citādi. Tādas sievietes iedvesmo vīriešus!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Amoralle

Valentīna diena un nakts ir laiks, kad mēs, sievietes, vairāk analizējam to, kas mums būs mugurā zem apģērba, nevis kādu kleitu uzvilkt vakariņās. Domājams, ka arī vīrieši šo skaistumu cer izbaudīt... Tāpēc aicinājām talkā modes zīmola «Amoralle» idejas radītāju un dizaineri Inesi Ozolu, lai uzzinātu, kas īsti ir modē šajā pikantajā apģērbu lauciņā un kāpēc tik svarīgi ir justies seksīgi!

Valentīna diena ir īpašs gadījums, kad sieviete domā vairāk par to, kas ir zem apģērba, nekā par to, ko uzvilks svinīgajās vakariņās. Kādas ir šā gada tendences tieši apakšveļas modē?

Inese Ozola: Modē vienmēr būs sievišķība – mežģīnes savienojumā ar maigu satinu, zīdu, caurspīdīgām detaļām un samta apdari. Sievišķīga veļa un naktstērpi ir ceļš uz vīrieša sirdi, un Valentīna diena ir īpašs vakars, kad veļa var viennozīmīgi spēlēt galveno lomu. Tai ir jābūt kā dāvanai - sievietes rūpīgi glabātam noslēpumam, kas tiek pasniegts mīļotajam kā saldais ēdiens, radot pārsteigumu.
Valentīna diena ir mīlestības svētki, un skaista veļa ir arī lielisks veids, kā iepriecināt sevi.

Esmu pamanījusi, ka latviešu sievietes tomēr vairāk izvēlas savus mīļotos pārsteigt ar jaunu apakšveļu, bet ir taču tik daudz citu skaistu naktstērpu... Pastāstiet par tiem, lai rosinātu mums fantāziju par to, ko uzvilkt Valentīna naktī...

Inese Ozola: Apakšveļa ir kā saldais ēdiens – tas ir deserts, bet vīrietim vakariņās iesaku pasniegt visus ēdienus – ar aperitīvu, sātīgu pamatēdienu un izsmalcinātu vīnu.
Zīda mājas tērps, zem kura dāma būs paslēpusi vēl pāris negaidītu pārsteigumu vīrietim svētkos, viennozīmīgi palīdzēs remdēt vīrieša apetīti.

Paēdis vīrietis ir laimīgs vīrietis...
Foto: http://store.amoralle.com/

Nav noslēpums, ka vīrieši šajā dienā arī vēlas iegādāties savai sievietei ko īpašu. Kādas ir tendences, ko vīrieši izvēlas visbiežāk jūsu veikalā?

Inese Ozola: Mūsu vīriešiem ir ļoti izsmalcināta gaume. Viņi dod priekšroku mežģīņu veļas komplektiem, zīda un satīna naktskrekliem un mini mājastērpiem.
Dažreiz viņi mēdz doties nejaušā «ekskursijā» pie mums uz veikalu ar mīļoto sievieti, lai saprastu, kas viņai iepatīkas, un pēc mirkļa atgrieztos pēc lieliskākās dāvanas svētkos.

Vīrieši mēdz iegādāties Amoralle veļu mīļotajai sievietei, lai iepriecinātu sevi.

Kādi ir zelta pamatlikumi, kas jāņem vērā, izvēloties sev apakšveļu vai naktstērpu? Kāds pētījums atklāja, ka 72% sieviešu to dara nepareizi....
Inese Ozola: Ne viss, kas ir praktisks, rosina sievišķību un pašapziņu. Sievietes bieži grēko, aizmirstot par svētku sajūtas radīšanu mājās.

Manuprāt, mājas ir tā vieta, kur jābūt īpaši skaistām – jāmirdz un jāstaro.

Un grezni zīda un mežģīņu mājastērpi ir kā radīti, lai sievietē vairotu šīs sajūtas.
Esmu novērojusi, ka sievietes, kuras zem klasiskas ofisa kleitas nēsā juteklisku apakšveļu un ikdienā izvēlas zeķturus, kustas citādi. Mainās viņu stāja un gaita. Veļa un naktstērpi ir maģisks līdzeklis, kas vairo sievietes pašapziņu.

Tāda sieviete iedvesmo vīrieti arvien jauniem sasniegumiem.
Foto: Amoralle

Kāds naktstērps vairāk piestāvēs garām dāmām un kāds mazāka auguma?
Inese Ozola: Katras sievietes ķermenis ir unikāls un individuāls. Dāmai piestāvēs tāds mājastērps, kurā viņa jutīsies pārliecinoši un iekārojami. Un, ja par to regulāri vēl atgādinās viņas mīļotais vīrietis, sieviete plauks un staros. Jo pašapzinīgai sievietei viss piestāv – īsa auguma dāma minikleitā vai maksi izskatās vienlīdz iekārojama, ja izstaros pašapziņu. Galvenais ir prast

nepārkāpt to smalko robežu, kur beidzas elegance un sākas izaicinoša atklātība.

Kāds tērps piesegs apaļīgu dāmu dabas dotumus un kurš tieši pretēji - novērsīs uzmanību no pārāk kalsnas sievietes auguma?
Inese Ozola: Tērpam ir maigi jāieskauj sievietes ķermenis, radot vietu iztēlei. Noteikti nevajadzētu aizrauties ar pārlieku apspīlētām formām kā sievišķīgu formu īpašniecēm, tā ļoti slaidām dāmām.

Naktstērpam ir jāvairo sievišķība, paspilgtinot katras dāmas individuālo skaistumu.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu