TOP 5 «Grammy» meikapi un frizūras

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Parasti mēs aplūkojam Top 10 sarkanā paklāja tērpus, taču šoreiz apskatīsim piecus «Grammy» elegantākos un gaumīgākos vizāžista un friziera darbus.

 
Foto: Reuters/ScanPix

Bejonsē - drīz būs vasara!

Bejonsē šoreiz bija izvēlējusies pavisam maigu un neuzkrītošu meikapu, kā rotu akcentējot savus garos matus. Bejonsē matu sakārtojuma akcents ir balinātās šķipsnas. Mati šoreiz ieveidoti romantiskās lokās, kas vijīgi krīt pār pleciem, atgādinot par tuvojošos vasaru!

Foto: Scanpix/Reuters
 
Foto: Scanpix/Reuters

Siara: jūras nāra

Amerikāņu dziedātājas Siaras meiokapā dominē sudrabaini pelēkais tonis, kas atspīd arī vakartērpā. Atglaustie mati, kas fiksēti ar mitra efekta želeju, atgādina par jūru...

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Gvena Stefani - gatava koķetēt!

Dumpiniece Gvena Stefani izskatījās ļoti romantiski. Matu griezums perfekti ieveidots romantiskā vilnī, kas izceļ sievišķību, bet pieaudzētās skropstas atgādina par koķetēriju.

Foto: Reuters/ScanPix
 
Foto: AP/ScanPix

Rita Ora - futūriskā grācija

Ritas Oras tēls atgādina sievieti no nākotnes. Platīnblondie mati kopskatā ar pelēkajām acu ēnām un sudraba tērpu asociējas ar nākotnes sievietes seksapīlu.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Scanpix/Reuters

Teilore Svifta - akcentējam zaļo!

Enerģiskā dziedātāja Teilore Svifta šoreiz perfekti izskatījās okeāna zilzaļās krāsas kleitā, kuru akcentēja precīzi piemeklētie auskari un spilgtais meikaps. Zaļās acu ēnas un kontūrzīmulis fantastiski izceļ dziedātājas hipnotizējošo skatienu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu