Auto, ar kuriem brauks Krievijas pirmās personas (37)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/koribut

Internetā parādījušies topošo Krievijas varasiestāžu dienesta auto modelīšu fotoattēli.

Pēc viesošanās autobūves uzņēmuma Marussia Motors dizaina centrā kāds attēlu koplietošanas vietnes Instagram lietotājs ar segvārdu koribut savā profilā publicējis divu auto maketu attēlus. Viens no tiem ir lielizmēra sedans L2, bet otrs – pilna izmēra krosovers F2, raksta Motor.ru un atzīmē, ka šie dizaina paraugi apliecina valdības transporta projekta virzību.

Marussia automobiļi tikšot konstruēti uz moduļu veida tehnoloģiskās platformas, ko izstrādā Centrālais zinātniski pētnieciskais automobiļu un auto motoru institūts, un tiks gatavoti kā oficiālajās versijās, tā arī modifikācijās, ko piedāvās iegādāties parastiem autobraucējiem.

Foto: Instagram.com/koribut

Uz jaunās platformas taps gan prezidenta limuzīns, ko brīvā tirdzniecībā nav paredzēts piedāvāt, tā arī sedans, apvidnieks un mikroautobuss.

Limuzīnu paredzēts apgādāt ar V12 turbo dzinēju, pilnpiedziņas sistēmu un aizsardzības sistēmām, kurās cita starpā izmantoti materiāli no kaujas helikopteru rūpniecības.

Tehnoloģiskās platformas un pavadošā transporta vajadzībām izstrādātie agregāti piederēs valstij. Lai projekts atmaksātos, ir paredzēts pārdot to izmantošanas licences privātiem uzņēmumiem, piemēram, Marussia.

Provizoriska informācija liecina, ka Marussia L2 riteņu bāzes garums sasniegs 3200 milimetrus un šis auto konkurēs ar visiem trim vācu premium ražotāju flagmaņiem. Apvidnieks F2 savukārt būs salīdzināms ar BMW X5.

Marussia L2 un F2 ražošanu plānots sākt 2018.gadā.

Komentāri (37)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu