Francijas žurnāls ziņo par prezidenta mīlas dēku ar aktrisi (12)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Francijas nedēļas žurnāls «Closer» piektdien ziņoja, ka valsts prezidentam Fransuā Olandam ir mīlas dēka ar aktrisi Žilī Gajē, un solīja apstiprināt šo apgalvojumu ar fotogrāfijām.

Žurnāla interneta vietne pavēstīja, ka piektdienas drukātajā numurā būs septiņas lappuses ar tekstu un fotogrāfijām par 59 gadus vecā prezidenta attiecībām ar 41 gadu veco aktrisi.

Olands piektdien uz to reaģēja, pavēstot ziņu aģentūrai AFP, ka viņš «apsver iespējamu rīcību, tostarp tiesāšanos,» pret šo žurnālu. Olands pauda personīgu uzskatu, ka šis «Closer» publicētais materiāls ir «uzbrukums tiesībām uz privātumu», uz kuru viņam «ir tiesības kā jebkuram citam pilsonim».

«Closer» atgādināja pēdējo dienu laikā dažādās interneta vietnēs publicētās ziņas, ka Olands mēdz ar skūteri braukt cauri Parīzei, lai pavadītu nakti kopā ar šo aktrisi.

«Ap gadu miju valsts galva ķiverē pievienojās aktrisei viņas dzīvoklī, kur viņš ir paradis pavadīt nakti,» ziņots «Closer» interneta vietnē, kur apskatāma arī neskaidra fotogrāfija ar Olandu.

Bēguļo no drošības dienestiem

Respektablais nedēļas izdevums «L'Express» decembrī vēstīja, ka prezidenta pils drošības dienestus arvien vairāk satrauc Olanda biežās izvairīšanās no tiem.

Saskaņā ar «Closer» rakstīto fotogrāfijās redzams, ka Olandu ceļā uz Gajē dzīvokli pavada tikai viens miesassargs, kurš arī sagādā kruasānus.

Olands dzīvo kopā ar partneri Valēriju Trīrveileri - žurnālisti, kuras dēļ viņš pameta savas sociālistu partijas politiķi Segolēnu Ruajālu,

kas ir Olanda četru bērnu māte.

Gajē, kas parādījusies vienā no Olanda 2012.gada vēlēšanu reklāmām, martā iesniedza sūdzību par baumām, ka viņai esot romāns ar prezidentu, un nosauca tās par viņas privātuma pārkāpšanu.

Gajē, kas ir divu bērnu māte, ir filmējusies vairāk nekā 50 televīzijas un kino filmās.

Ja ziņas par Olanda mīlas dēku apstiprināsies, ar to būs turpināta prezidentu un citu augstu Francijas amatpersonu sānsoļu tradīcija. Tiek uzskatīts, ka eksprezidentam Žakam Širakam bijis daudz mīlas romānu, tāpat kā citam eksprezidentam Fransuā Miterānam, kuram pat bija meita no kādas mīļākās.

Par nelabojamu brunču mednieku tika uzskatīts arī eksprezidents Valerī Žiskārs d'Estēns, kurš nesen iznākušā grāmatā deva mājienus, ka viņam bijis romāns pat ar Velsas princesi Diānu.

Franči ir pazīstami ar tolerantu attieksmi pret savu līderu sānsoļiem, un tie parasti maz ietekmē viņu popularitātes reitingus.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu