Labdarības veikals «Otrā Elpa» atvērs jaunu ziedojumu nodošanas vietu

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atbalstot labdarības veikala un fonda «Otrā Elpa» darbību un aicinot cilvēkus jaunajā gadā izdarīt kādu labu darbu, t/c «Domina Shopping» tiks atklāts ziedojumu nodošanas punkts jeb «Otrās Elpas» mājiņa. Tajā ikviens iedzīvotājs ātri un ērti varēs ziedot dažādas praktiski pielietojamas lietas sociālo centru un maznodrošināto ģimeņu atbalstam. Labdarības veikala mājiņa darbosies katru dienu no 19. janvāra līdz 1. februārim, no plkst. 10:00 – 21:00.

Labdarības veikala un fonda «Otrā Elpa» mājiņā ikviens iedzīvotājs var ziedot apģērbus, apavus, rotaļlietas, grāmatas, traukus, kā arī citas sadzīves preces, kas pašiem ikdienā vairs nav nepieciešamas, taču citiem var būt noderīgas. Ienākumus no pārdotajām mantām ziedos dažādu ar veselību, izglītību, vidi un sociālām problēmām saistītu projektu atbalstam. Savukārt daļai no ziedotajām mantām ar tādu Latvijas dizaineru palīdzību, kā Ingrīdu Zāberi (Recycled.lv), Kārli Ulmani (Ulmaņbikses), Kristīni Krastiņu-Indāni un daudziem citiem, tiks piešķirta «otrā elpa», un tās pārtaps par unikāliem aksesuāriem, dizaina priekšmetiem vai rotaļlietām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu