2013.gada bēbīšu bums Latvijā! (39)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šis gads ražīgs bija ne tikai karaliskajai ģimenei, Holivudas aktrisēm un popdīvām - daudz gaidītu bērniņu piedzima arī Latvijas slavenību aprindās. Lūk, laimīgo jauno vecāku gada saraksts.

 
Foto: Sejas.lv

Kiviču pārim otra meitiņa

Mūziķa Andra Kiviča un viņa sievas Madaras ģimenē 3. augustā pasaulē nāca abu otrā meitiņa Kima. Šo notikumu arī ļoti gaidīja Kiviču pirmdzimtā - Keitija. Andrim jau ir viens dēls no iepriekšējām attiecībām - Kristofers Pauls.

Foto: Sejas.lv
 
Foto: TVNET

Dagmārai Legantei - otrā peciņa

Gada nogalē - novembrī TV sejai, pasākumu vadītājai un modelei Dagmārai Legantei piedzima otrā meitiņa. Abu pirmdzimtajai - Šarlotei jau ir trīs gadiņi. Pāris apprecējās 2010. gadā.

 
Foto: Sejas.lv

Šleseriem sapnis piepildījies: meitiņa!

Ineses Šleseres un Aināra Šlesera ģimenē jau sen tika lolots kāds sapnis - lai prāvajam dēlu pulciņam pievienotos maza princesīte. Šā gada aprīlī šis sapnis piepildījās: pēc četriem dēliem, Edvarda, Ŗičarda, Geharda Daniēla un Marka Leonarda, piedzima meitiņa Elizabete. Jāatzīst, vārdi jau izvēlēti ļoti karaliski!

Foto: Sejas.lv
 

Bērziņu ģimene meitiņu audzina TV kameru priekšā

TV seja Liene Bērziņa ar vīru, uzņēmēju Kasparu Bērziņu piekrituši piedalīties «Māmiņu kluba» raidījumā, tā daloties ar savu vislielāko prieku - bērniņa gaidībām un pieredzi auklēšanā. «Superbēbīte» un Bērziņu ģimene raidījumā redzama katru nedēļu. Liene un Kaspars par vecākiem kļuva 19. jūlijā, kad pasaulē nāca Līna Grieta. Pirms tam abi audzināja Lienes dēlu no iepriekšējām attiecībām - Markusu.

 
Foto: TVNET

Stībeļiem otrais dēls

Jūnija sākumā lielais notikums arī mūziķa Jāņa Stībeļa ģimenē, kad sievai Elīnai piedzima abu otrais puika - Klāvs. Ģimenes pirmdzimtais ir dēls Emīls, un mīļotie kopā jau ir astoto gadu!

 
Foto: LETA

Liuzinika ģimenes pieaugums pirms pirmizrādes

Nacionālā teātra aktiera, «Ugunsgrēka» Denisa lomas atveidotāja Ģirta Liuzinika puika pasaulē nāca dienu pirms būtiskas pirmizrādes, kad stresa jau tāpat pietika. Ģirts bija klāt dzemdību brīdī, kad abi ar sievu Metu sagaidīja dēlu Knutu. Šis ir otrs dēliņš, kura nākšanu pasaulē gaidīja arī brālītis Everts.

 
Foto: LETA

Ancei Krauzei - mēs bijāmi trīs māsiņas...

«Mēs bijāmi trīs māsiņas - visas mīļi dzīvojām...» - šī dziesmiņa noteikti bieži skanēs turpmāk dziedātājas Ances Krauzes ģimenē, kur jūnija beigās piedzima trešā māsiņa Bille. Māsiņu ļoti gaidīja ne tikai Ance un viņas vīrs Valdis Siliņš, bet arī abas māsiņas Elza un Kate.

 
Foto: Sejas.lv

Agris Daņiļēvičs meitu sagaida pats

Arī Agra un Singitas Daņiļēviču ģimenē šis gads bija īpašs, jo pasauli ieraudzīja abu ceturtā atvase - Emīlija Paula. Šis prieks nācis ar pavasara iestāšanos - marta sākumā!

Foto: Sejas.lv
 
Foto: LETA

Inetai Radēvičai meitiņa

Rudens sākumā, septembrī Maskavā pasaulē nāca vieglatlētes Inetas Radēvičas un viņas vīra Pjotra Ščastļivija meita Amēlija. Ģimenē jau aug četrus gadus vecais Marks.

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu