Infiniti lielceļu kuģis Krievijā kļūst sportiskāks (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.larte-design.ru

Krievijā par trīs ar pusi miljoniem rubļu var iegādāties Nissan struktūrvienības Infiniti ražoto monstru QX80.

Tas ir nepilnus 5,3 metrus garš apvidnieks, kam standartā uzstādīts 5,6 litru V8 motors ar 405 zirgspēkiem, ko novada pilnpiedziņas sistēmai. Ar dzinēja veiktspēju vajadzētu pietikt pat tad, ja aizņemtas visas septiņas vai astoņas (atkarībā no izvēlētās modifikācijas) sēdvietas. Ražotājs norāda, ka 2,8 tonnas smagais lielceļu kuģis spēj 100 km/h sasniegt 6,5 sekundēs.

Foto: www.larte-design.ru

Lielā mērā automobilis ir tāds, kuram uzlabojumi nav nepieciešami. Tomēr tieši tos piedāvā krievu tūninga kompānija Larte Design. Tās mērķauditorija ir cilvēki, kuri vēlas atšķirties, un kompānija specializējas uz dizaina mainīšanu gan eksterjerā, gan arī salonā.

Studijā ir sagatavota īpaša QX80 tūninga programma, kas automobiļa izskatā samazina lēnīguma iespaidu. Proti, ja standarta modelis vizuāli atgādina apaļīgos dzīvniekus, kam patīk uzturēties ūdenstilpēs Āfrikas savannā, tad pēc apstrādāšanas Larte Design darbnīcās QX80 ārējā dizainā saņem krietnu devu sportiskuma.

Foto: www.larte-design.ru

Automobiļa eksterjera tūninga komplektā ietilpst jauni bamperi un radiatora režģis, kam nav līdzīga. Bez šiem elementiem QX80 iegūst arī dienas gaitas lampas, sliekšņu uzlikas un jaunu izplūdes sistēmu, kā arī piemeklētus riteņu diskus.

Attiecībā uz izmaiņām salonā daudz informācijas nav; vācu auto motor und sport norāda vien to, ka grīdu salonā un bagāžniekā Larte Design izklāj ar jahtu būvniecībā izmantoto tīkkoku.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu