TVNET Sieviešu sadaļas nomināciju TOP 10

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: personīgais arhīvs

Noslēdzoties gadam, apkopojām TOP 10 Latvijas sievietes, kuras, mūsuprāt, šogad ir pelnījušas nelielu uzslavu! Tās ir sievietes, kuras mūsu apkārtējo pasauli dara skaistāku, sirsnīgāku un krāšņāku.

 
Foto: facebook

Gada stilīgākā mamma - Santa Bindemane-Mihelsone

Gada mamma ir grūta nominācija, jo visas mammas ir fantastiskas un viņas visas veic nenovērtējamu darbu. Taču šogad nomināciju dosim stilistei, bloga «Kidsgazzete» autorei un zīmola M-Couture komunikācijas vadītājai Santai Bindemanei. Nominācija par to, kā viņa spēj savu dzīvi realizēt pilnasinīgi un katrā tās niansē atrast mirkli savām atvasēm Maijai un Andrejam.

Foto: facebook
 
Foto: Armands Meirāns, Četras sezonas

Gada sieviete karjerā - Signe Meirāne

Signe Meirāne ir ne vien fantastiska divu meitiņu mamma un mīloša sieva, bet arī apņēmīga un mērķtiecīga sava sapņa piepildītāja! Signes talants ēst gatavošanā ir lielisks, bet brīnišķīgākais visā tajā ir tas, ka viņa vēlas ar šiem knifiņiem un virtuves noslēpumiem dalīties ar citiem - lielisks pierādījums tam ir kvalitatīvais žurnāls «Četras Sezonas». Tomēr šogad gribas viņu uzslavēt par neatlaidību sirsnīgā projekta «Mūsu mantojums» realizēšanā un projekta novešanu līdz taustāmas grāmatas formātam. Šī grāmata ir unikāla un perfekta mūsu laikmeta liecība nākamajām paaudzēm.

Foto: Armands Meirāns, Četras sezonas
 
Foto: facebook

Gada līgava - Olga Rajecka

Protams, ne jau tikai mūsu visu iemīļotā dziedātāja Olga Rajceka šogad ir vienīgā teikusi jāvārdu, un tomēr - mums gribas šogad izcelt tieši viņu kā līgavu, jo pēc intervijas ar Olgu sajutu, ka mīlestība dzirksteļo jebkurā vecumā un nekad nav par vēlu baltā kleitā doties pie altāra! Olga šogad iedvesmo!

Foto: facebook

«Tas ir tik forši! Man beidzot ir pilnvērtības un stabilitātes sajūta. Tas, ka neesmu vairs viena - ka man ir kaut kas tik daudz ... ģimene. Es varu apraudāties, par to runājot... Teikšu tā, jāprecas ir tad, kad to tev pašam visvairāk gribas, un vīrietim, kurš mani bildināja, tas bija ļoti svarīgi. Viņš mani bildināja, un es teicu jā. Es negaidīju, ka tik ātri tas būs. Kaut kā zemapziņā es to jau gaidīju arī pati, bet tomēr - viņam sanāca pārsteigums. Ir jau tā, ka abi reiz bijām precējušies – viņš pirms sešiem, es pirms 15 gadiem... Daudz ūdens ir aiztecējis. Kāpēc neprecēties? Turklāt esmu arī sevi nodrošinājusi, nevienam uz kakla nav jādzīvo, un tas vīrietim ir svarīgi, lai līdzās sieviete ir pašpietiekama – lai viņai ir kaut neliels pūrs, bet ir. Bet precēties vajag, tas sievietei daudz nozīmē,» intervijā ar TVNET atzīst Olga Rajecka.

 
Foto: personīgais arhīvs

Gada sieva savam vīram - Linda Abu Meri

Linda Abu Meri vienmēr ir mūs priecējusi ar savu enerģiju un mērķtiecību. Sieviete, kas savas laimes labad bija gatava ziedot karjeru un nebaidījās ko krasi savā dzīvē mainīt. Šogad Linda ir bijusi teicams atbalsts vīram, libāniešu izcelsmes gastroenterologam Hosamam Abu Meri, kurš veiksmīgi startēja 12. Saeimas vēlēšanās. Šobrīd Hosamam kā vēl nekad ir nepieciešams ne vien sievas padoms, bet arī atbalsts un rūpes! Lai izdodas!

Foto: personīgais arhīvs
 
Foto: personīgais arhīvs

Gada jaunā zīmola radītāja un uzņēmēja - Agnese Zeltiņa

Šogad vairākas sabiedrībā populāras sievietes ir sākušas savu biznesu. Tomēr gribas uzslavas teikt tieši aktrisei Agnesei Zeltiņai, kura veiksmīgi startējusi ar savu rotaslietu zīmolu «Soulstones». Lai gan zīmols tika prezentēts 2013. gada nogalē, šis gads bija noteicošais, vai rotaslietas ir kas paliekošs vai tomēr to sabiedrība līdz galam nenovērtē. Kā rādās, ir paliekošs, un arī jaunajā gadā mēs redzēsim vairākas sievietes rotājušās ar šīm rotaslietām.

Foto: personīgais arhīvs
 
Foto: Ieva Čīka / LETA

Gada sieviete mākslā un kultūrā - Zaiga Gaile

Latvijas Arhitektūras gada balvu šogad ieguvusi arhitekte Zaiga Gaile un viņas birojs par Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas koka mājas atjaunošanu Lāčplēša ielā.

Tāpat Zaiga šogad sevi ieguldīja Žaņņa Lipskes muzeja tapšanā un «Zaigas Gailes birojs un partneri» beidzot oficiāli sākuši Jaunā Rīgas teātra (JRT) ēkas rekonstrukcijas skiču un tehniskā projekta izstrādi.

Foto: Evija Trifanova / LETA
 
Foto: facebook

Gada modes guru - Inese Ozola

Inese Ozola, uzņēmēja, zīmola «Amoralle» īpašniece un dizainere, kura šogad laida klajā ne vien vairākas izsmalcinātas apģērbu, apakšveļas un rotaslietu kolekcijas, bet arī izdaiļoja populārās izrādes «Cabaret» dejotāju trupu. Seksīgi, drosmīgi un mērķtiecīgi!

Foto: facebook
 
Foto: Liepājas teātris

Gada skatuves talants - Agnese Jēkabsone

Šogad «Spēlmaņu nakts 2014» ceremonijā par gada aktrisi atzīta Agnese Jēkabsone no Liepājas teātra - šī jaunā aktrise no tiesas ir ļoti talantīga.

Foto: Liepājas teātris

Jēkabsone par Edītes Piafas lomu Liepājas teātra izrādē «Piafa» saņēmusi arī Liepājas Kultūras balvu, «Dienas» Gada balvu kultūrā, tāpat izrāde «Piafa» ieguvusi balvu «Kilograms kultūras» nominācijā «Teātris».

 
Foto: instagram

Gada modele - Karlīna Caune

Modes žurnāls «Vogue» raksta par latviešu modeli Karlīnu Cauni, dēvējot viņu par «pasaulē sīkstāko modeli». Intervijā žurnālam Caune stāsta, ka viņa nekad nav bijusi pārāk «meitenīga meitene» un pusaudžu gados iestājusies jaunsargos, izejot militārās apmācības kursu. «Man patika, ka es varēju brīvajā laikā uzturēties ārpusē un darīt kaut ko aktīvu, nevis sēdēt mājās un skatīties televizoru,» sacīja Caune.

Nākamajā vasarā Caune plānojot atgriezties jaunsargos. «Es to vēlos darīt sava prieka pēc, lai zinātu, ka es to varu izdarīt, ka man vēl šis ceļš ir iespējams,» sacīja modele, kuru interesē arī militārā karjera.

Caune 2010.gadā kļuva par starptautiskā konkursa «Supermodel of the World» uzvarētāju, balvā iegūstot līgumu ar prestižāko modeļu aģentūru pasaulē «Ford Models». Kopš tā laika Caunei izvērtusies ļoti veiksmīga modeles karjera.

Latviešu modele Karlīna Caune izraudzīta par zīmola «Elizabeth Arden» nākamā gada globālās reklāmas kampaņas seju.

Foto: instagram
 
Foto: instagram

Gada labā sirds: Anna Rozīte

Anna Rozīte var lepoties ne tikai ar savu dabisko skaistumu un gaišo prātu, bet arī ar savu zelta sirdi. Šogad Anna iesaistījusies virknē labdarības pasākumu, kas tikai vairo labestību mums visapkārt. Bērni, dzīvnieki, jaunās māmiņas, daba... Tas viss ir Annai vissvētākais, par ko viņa arī cīnās un, iespējams, liek aizdomāties arī citiem!

Foto: instagram
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu