Putinam lūgts Ukrainā ievest Krievijas karaspēku (318)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ukrainas Sevastopoles domes deputāts Sergejs Smoļaņinovs vērsies pie Krievijas prezidenta Vladimira Putina, lūdzot viņu Ukrainā ievest Krievijas karaspēku.

Deputāts paziņojis, ka patlaban Ukrainā notiekot «Rietumu specdienestu un to aģentu iniciēts mēģinājums gāzt likumīgo varu, organizēt nekārtības, par naudu organizēti mītiņi un ASV finansētu interneta resursu informatīvi uzbrukumi masu medijiem».

Saistībā ar to viņš lūdzis Krievijas prezidentu Ukrainai sniegt militāru un cita veida palīdzību «valsts suverenitātes aizsardzībai krievu apdzīvotajā Krimā un citos Ukrainas reģionos».

«Lūdzam ar Ukrainas valdību saskaņot Krievijas Federācijas bruņoto spēku ievešanu valsts teritorijā, lai aizsargātos pret ASV armiju un NATO agresoriem,» skaidro deputāts.

Smoļaņinovs aicinājumu arī ievietojis Sevastopoles sociālajā tīklā, kur par to var parakstīties arī iedzīvotāji. Dažu stundu laikā iniciatīvu parakstījuši apmēram 30 cilvēki.

Deputāts Smoļaņinovs ietilpst Ukrainas valdošajā «Reģionu partijas» frakcijā.

Jau ziņots, ka Ukrainas galvaspilsētā Kijevā, kur jau ilgāk par nedēļu turpinās protesti pret valdības lēmumu atteikties no asociācijas līguma parakstīšanas ar Eiropas Savienību (ES), pirmdien demonstranti nobloķējuši valdības ēku.

Komentāri (318)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu