Francijā zagļi nolaupa «Rochas» smaržu kravu (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Jenn Durfey

Francijas policija meklē zagļus, kas nozaga kravas automašīnu ar kompānijas «Rochas» smaržām, kas ir jaunākais gadījums, kad laupītāji iekāro Francijas dārgās smaržas.

Gaidāms, ka ekskluzīvie kosmētikas līdzekļi desmitiem tūkstošu latu vērtībā tiks realizēti pirms Ziemassvētkiem melnajā tirgū. Zādzība notika trešdienas vakarā pie «Rochas» ražošanas centra Parīzes rietumos.

Automašīnas vadītājam uzbruka ar asaru gāzi un elektrošoku. Viņu atrada sasietu uz ceļa notikuma vietā, bet daļēji iztukšotā kravas automašīna tika atrasta netālu esošajā mežā.

Tajā pašā apkaimē nesen līdzīgā veidā tika apzagta «Guerlain» smaržu kravas automašīna, bet pērn jūnijā vairāk nekā divu miljonu eiro (1,4 miljonu latu) vērtībā firmas ekskluzīvo līniju produkti tika nozagti no rūpnīcas Orfēnā Parīzes rietumos.

Avots vietējā policijā atzina, ka visas zādzības pastrādātas līdzīgi, tomēr uzsvēra, ka ir pāragri apgalvot, ka uzdarbojas banda.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu