Top Gear vadītājiem atņem tiesības par ātruma pārsniegšanu (39)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Visā pasaulē populārā britu televīzijas raidījuma Top Gear vadītājiem Džeremijam Klārksonam un Ričardam Hamondam par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu Francijā atņemtas auto vadīšanas uz trim mēnešiem.

Slavenos televīzijas personāžus Francijas policija apturējusi laikā, kad Klārksons un Hamonds filmējuši kārtējo pilnmetrāžas DVD filmu The Perfect Road Trip (Ideālais ceļojums ar auto), ziņo Motor.ru.

Kā Klārksons minējis savā slejā britu izdevumā Sun, viņš ar kolēģi tikuši apturēti uz ātrgaitas šosejas. Viens no viņiem braucis ar Aston Martin Vanquish, bet otrs ar Porsche 911 GT3. Parasti atļautais braukšanas ātrums uz maģistrālēm ir 130 kilometri stundā. Pēc Klārksona teiktā, vienā ceļa posmā bijis noteikts mazāks atļautā braukšanas ātruma limits – 90 kilometri stundā, taču to viņi nav pamanījuši un nonākuši policijas uzmanības lokā. Džeremija gadījumā fiksēts, ka viņš 90 km/h vietā braucis ar 141 kilometru stundā, savukārt Hamonds ar 143 kilometriem stundā.

Policisti abus pārkāpējus sagaidījuši pie kārtējā ceļa izmantošanas apmaksas punkta, kur izrakstījuši protokolu un noteikuši auto lietošanas aizliegumu, kurš attiecīgi arī uzreiz stājies spēkā.

Pārkāpuma dēļ abiem Top Gear vadītājiem tagad trīs mēnešus ir aizliegts pārvietoties pie auto stūres Francijas teritorijā. Pēc abu aizturēšanas ar viņu automobiļiem tālāk ceļā devās filmēšanas grupas pārstāvji, savukārt filmēšana tika pabeigta Itālijā.

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu