Must Have: 8 lietas guļamistabai aukstajā laikā (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SEXYSTYLE.LV

Aiz loga skaisti, bet auksti. Vēsais gadalaiks ir klāt, radot arvien lielāku vēlmi pēc siltākām drēbēm un blakus esoša ķermeņa siltuma gultā. Lai gan mēļo, ka rudens ir depresīvs un drūms laiks, tam tādam obligāti nav jābūt. Skaidrs, ka garastāvokli ievērojami uzlabo sekss! Piedāvājam 10 lietas, kuras padarīs siltāku jūsu guļamistabas dzīvi.

 

Vannas kosmētika

Bagātīgas, īpaši maigas konsistences un Kristiāna – bergamotes, sandalkoka un muskusa – aromāta vannas eļļa. Tikai daži pilieni vannas eļļas siltajā ūdenī, un visa telpa pieplūdīs ar patīkamu aromātu!

Karsta vanna pēc smagas darba dienas ne tikai atslābinās, bet arī sasildīs.

To novērtēja arī slavenā bestsellera «50 Shades of Grey» autore E. L. Džeimsa.

 

Masāžas svece un eļļa

Masāžas sveces izkusušais vasks rada lielisku masāžas eļļu. Tā ir silta, patīkama, ādu mīkstinoša un barojoša. Masāžas sveces iekvēlinošā smarža rodas, savijoties vairākiem aromātiem.

Masāžas eļļa sniedz lielisku relaksāciju masāžas laikā un kaislīgu tuvību pēc tās. Un ne tikai – masāžas eļļa arī mīkstina un baro ādu ar E vitamīnu.

Svece romantiskai gaisotnei, kura rada siltu masāžas eļļu? Vai to maz vērts vēl komentēt?!

 
Foto: BETH COCUZZI/flickr

Garās zeķes

Garās zeķes ar mežģīnēm.

Sarkanas, melnas vai jebkuras citas krāsas garas zeķes ar mežģīnēm un silikonu.

Lieliski piemērotas lietošanai bez zeķtura.

Vērts atcerēties, ka sievietei ir daudz vieglāk sasniegt orgasmu, ja viņas pēdas ir siltas.

 

Siltas čības

Ja par siltām pēdām esam jau ieminējušies, tad vērts padomāt arī par siltumu kājām ceļā līdz guļamistabai.

Piešķir mājas dzīvei mazu rozīnīti, izvēloties humoristiskas plīša čības aukstajiem gadalaikiem.

 
John OSullivan
John OSullivan Foto: Flickr

Kāds īpašs guļamistabas tērps

Kopš seksīgās kaķu sievietes parādīšanās TV ekrānos par aktuālu dāvanu mīļotajam vai lieliskas nakts sākumu aizvien tiek uzskatīta ietērpšanās kaķenes tērpā. Kad sals aiz loga, iespējams, ka vairs nevajag pārsteigt mīļoto trūcīgā apakšveļā, sagaidot no darba, bet izvēlēties tikpat seksīgu, bet siltāku risinājumu – iejūties kaķenes lomā!

 

Pieaugušo spēles

«Sex Imperium» galda spēle.

Erotiskā galda spēle, kuru var spēlēt no 2 līdz 8 cilvēkiem. Spēle sastāv no spēles galda, 8 žetoniem, spēļu naudas, 100 riska kārtīm, 100 jautājumu kārtīm, 28 vizītkartēm, 2 spēļu kauliņiem un pamācības, kā spēlēt.

Vakariem, kad negribas doties ārpus mājām, tomēr prāts tiecas uz izklaidēm, noder dažādas erotiskās spēles. Paliekot mājās ar mīļoto un erotiskajām spēlēm, vari būt droša, ka galaiznākums būs labs un patīkams...

 

Gels ar sildošu iedarbību jutības veicināšanai sievietei

Lūk, šāda gela lieliskās īpašības:

- rada dzirkstošas sajūtas ar siltuma kvēli;
- paaugstina sievietes fizisko jutību un iedvesmo lielākai seksuālai brīvībai;
- rada patīkami mokošas un kņudošas sajūtas intīmākajā vietā;
- apmierina iekāri ar sajūtām, par kurām tikai sapņoji;
- maigi stimulējošā želeja izstrādāta speciāli sievietēm, lai pastiprinātu sievietes intīmo baudu un iedrošinātu lielākam seksuālam piedzīvojumam.

 

Divvietīga sega

Ideāla sega aukstiem vakariem, kad gribas siltumu un kad ar tuva cilvēka klātbūtni vien ir par maz. Šī sega ir īpaša – tā veidota kā liels pončo – ar atveri galvai un garām piedurknēm. Vēl labāk! Šī sega veidota diviem cilvēkiem uzreiz, jo tai ir divas atveres galvām un četras piedurknes. Tagad romantiskā filma ar popkornu vai kaisla pasēdēšana ar karstvīnu pie kamīna būs vēl romantiskāka un siltāka. Garantēts.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu