Latvijā viesojas ANO ģenerālsekretārs Kimūns (8)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien un rīt Latviju oficiālā vizītē apmeklēs ANO ģenerālsekretārs Bans Kimūns kopā ar kundzi Banu Sūn-Teku, informēja Valsts prezidenta kancelejas Preses dienestā.

Latvijas prezidents Andris Bērziņš ANO ģenerālsekretāru sagaidīs ceremonijā pie Melngalvju nama. Turpat arī notiks abu augsto amatpersonu tikšanās, kā arī delegāciju sarunas un preses konference.

Notiks arī ziedu nolikšanas ceremonija pie Brīvības pieminekļa, savukārt vakarā Bans apmeklēs prezidenta un Daces Seisumas rīkotās valsts vakariņas Melngalvju namā.

15.novembrī ANO ģenerālsekretārs piedalīsies Valsts prezidenta kancelejas rīkotā konferencē «Latvijas valsts veidošana un atjaunošana vēsturiskā skatījumā», kas veltīta Latvijas valsts dibināšanas 95. gadadienai un Latvijas Tautas frontes dibināšanas 25. gadadienai. Bans konferencē uzstāsies ar savu referātu.

Kā sacīja Valsts prezidenta kancelejas Preses dienesta komunikācijas speciāliste Elvīra Stepanova, ģenerālsekretāram paredzēta tikšanās arī ar Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu (V), Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (V) un ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču (RP).

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu