TOP 9 seksīgākās četrdesmitgadnieces (75)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sieviete četrdesmit gados... Kādi šo vecumu saista ar «krīzes» dzīves posmu, taču lielākā daļa uzsver, ka šajā vecumā sieviete uzzied pa īstam! Tas ir laiks, kad sievišķība ir pašā briedumā!

 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Halle Berija (47 gadi)

Halle Marija Berija ir Kinoakadēmijas balvu, Emmy balvu un Zelta Globusa balvu ieguvusi amerikāņu aktrise, bijusī modele un skaistumkaraliene. Aktrise savos 47 gados pasaulē laidusi otro bērniņu - dēlēnu, kura tēvs ir franču aktieris Olivjē Martiness.

Berijai vēl ir piecus gadus veca meita Nāla, kuras tēvs ir kanādiešu modelis Gabriels Obrijs. Aktrise iepriekš atzina, ka otrā grūtniecība bijusi patīkams pārsteigums viņas vecumā.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Modele Heidija Kluma (40 gadi)

Heidija Samuele, labāk pazīstama kā Heidija Kluma, ir vācu izcelsmes modele, aktrise, TV raidījumu vadītāja, biznesmene, modes dizainere, TV producente un dziedātāja. Viņa visplašāk pazīstama ar darbību «Victoria's Secret». Heidija Kluma un soulmūziķis Sīls izšķīrās pagājušā gada janvārī, pēc septiņu gadu ilgas laulības dzīves. Tika atklāts, ka supermodelei izveidojušās romantiskas attiecības ar miesassargu Martinu Kristenu. Heidija audzina četrus bērnus.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Gvineta Paltrova (41 gads)

Gvineta Paltrova ir amerikāņu izcelsmes aktrise, kura savu karjeru sāka deviņdesmitajos gados. Gvineta pazīstama arī kā dziedātāja un pavārgrāmatas autore. Gvineta ir laulājusies ar grupas «Coldplay» solistu Krisu Mārtinu. Viņi kopīgi audzina divus bērnus.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AP/ScanPix

Modele Sindija Krauforde (47 gadi)

Sindija Krauforde ir amerikāņu modele. Viņa ir pazīstama ar savu dzimumzīmi tieši virs lūpas, karjeras laikā viņa ir bijusi uz vairākiem simtiem žurnālu vāku. Panākumi modeles karjerā viņai palīdzējuši kļūt par starptautisku slavenību, kā arī tikt pie lomām dažādās filmās un televīzijā. Sindija ir precējusies ar uzņēmēju Randi Gerberu. Abi audzina dēlu Presliju un meitu Kaiju.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Dženifera Anistone (44 gadi)

Dženifera Džoanna Anistone ir amerikāņu aktrise. Viņa kļuva slavena 1990. gados ar Reičelas Grīnas lomu seriālā «Draugi», par ko saņēmusi Emmy, Zelta Globusa un Ekrāna aktieru ģildes balvas. Tāpat ir filmējusies vairākās komerciāli veiksmīgās Holivudas filmās. Dženifera bijusi kopā ar vairākiem vīriešiem, tostarp tā laika seksa ikonu Bredu Pitu. Amerikāņu aktrise, seksīgā Dženifera Anistone neslēpj, ka dzīvē vienmēr bijusi spiesta sekot līdzi tam, ko ēd un kā fiziski nodarbina savu ķermeni. Citādi viņa nemaz nevarētu izskatīties tik lieliski, jo, kā izrādās, Anistonei vienmēr ir bijusi tendence ātri pieņemties svarā. Pašlaik Anistone ir kopā ar savu līgavaini Džastinu Terū un abi plāno savu pirmdzimto.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AP/ScanPix

Popmūziķe Dženifera Lopesa (44 gadi)

Dženifera Linna Lopesa ir amerikāņu dziedātāja, aktrise, dziesmu autore, ierakstu producente, dejotāja, modele un horeogrāfe. Neraugoties uz to, ka 44 gadus vecā popdīva pasaulē laidusi divus bērnus, viņa joprojām ir lieliskā fiziskā formā. Aktrise šobrīd ir kopā ar Kasperu Smārtu, un abi audzina dvīņus, kuru tēvs ir Lopesas bijušais vīrs, aktieris Marks Antonijs.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AP/ScanPix

Aktrise Lūsija Liu (45 gadi)

Filmu «Čārlija eņģeļi» un «Nogalināt Bilu» zvaigzne Lūsija Liu ir amerikāņu izcelsmes aktrise, modele, producente un arī māksliniece. Pagaidām bērnu nav.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Selma Haijeka (47 gadi)

Meksikāņu izcelsmes amerikāņu aktrise ir precējusies ar miljardieri Fransuā Anrī-Pino - abiem ir kopīga meitiņa Valentīna Paloma.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Sofija Vergara (41 gads)

Sofija Margarita Vergara Vergara ir kolumbiešu aktrise, komiķe, TV raidījumu vadītāja un modele. Aktrise pirmoreiz apprecējās astoņpadsmit gadu vecumā, no šīs laulības viņai ir dēls Manolo. Tagad skaistule ir saderinājusies ar uzņēmēju Niku Loebu.

Foto: AP/ScanPix
Komentāri (75)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu