Citroen ticis pie kompakta krosovera

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Peugeot, izmantojot Mitsubishi agregātus, nu ir ticis pie kompaktklases krosovera 4008, savukārt Citroen identiskā ceļā savā klāstā ir ieguvis jaunpienācēju C4 Aircross.

Atšķirībā no kolēģiem PSA koncernā, proti, Peugeot, Citroen ir krietni slinkāki un skopāki stāstos par jauno modeli un medijiem domātajā interneta vietnē aprobežojas vien ar dažām jaunā automobiļa fotogrāfijām un tekstu, ka C4 Aircross ir jaunā C4 modeļu līnijas (gada laikā kopš prezentācijas jau saražoti 100 000 šādu auto) papildinājums.

Tas ir auto populārajā kompakto krosoveru segmentā, kurā iepērkas cilvēki ar dažādām vajadzībām. Tās spēj apmierināt šāds auto - tas ir

pietiekami manevrētspējīgs pilsētas ielu labirintos, bet vienlaikus dod iespēju pēc darba nedēļas izrauties kaut kur tuvāk dabai.

C4 Aircross, tāpat kā brālēni Peugeot 4008 un Mitsubishi ASX, būs pieejams kā priekšpiedziņas, tā arī pilnpiedziņas versijā.

Par automobiļa motorizācijas variantiem Citroen nemin ne pušplēsta vārda, taču var prognozēt, ka dzinēju gamma būs vairāk vai mazāk līdzīga Peugeot 4008 piedāvātajam agregātu klāstam, kurā ietilpst 1,6 litru un 2 litru benzīna motori ar attiecīgi 116 un 150 zirgspēkiem, un divi dīzeļdzinēji ar 1,6 un 1,8 litru darba tilpumu, kuru jauda ir 112 un 150 ZS.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu