Abu Meri: «Latvijas attīstībai» izskatās pēc biznesa projekta, kas izmanto Repšes spējas (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Einara Repšes vadītā biedrība «Latvijas attīstībai» izskatās pēc biznesa projekta, un daudzi cilvēki, kas Repšem ir apkārt, izmanto to, ka viņš ir spējīgs līderis, intervijā atzina bijusī iekšlietu ministre Linda Abu Meri (V).

«Repše ir spējīgs cilvēks, zināmā mērā - ģeniāls. Un daudzi cilvēki, kas viņam ir apkārt, izmanto to, ka viņš ir spējīgs līderis. To izmanto ne tikai politiķi, bet arī uzņēmēji, kuriem «Vienotībā» vai caur to neizdevās realizēt savas vajadzības,» norādīja Abu Meri.

Pēc viņas domām, «Latvijas attīstībai» ir biznesa projekts. «Pēc tā, cik ļoti lieli līdzekļi tiek ieguldīti reklāmā, var spriest, ka naudas šim biznesa projektam pietiek. Tas liecina, ka kādam ir ļoti liela nepieciešamība nokļūt politikā. Un Repše ir izvēlēts, lai palīdzētu cilvēkiem nokļūt politikā,» sacīja bijusī politiķe.

Vairāk nekā 5% balsu

Viņa uzsvēra, ka Repše ir izvēlēts par līderi, kurš nākamajās Saeimas vēlēšanās varētu arī dabūt vairāk nekā 5% vēlētāju balsu.

Jau ziņots, ka biedrība «Latvijas attīstībai» dibināta 2012.gada martā ar mērķi izveidot plašu un autoritatīvu labēju ideju diskusiju platformu, lai izstrādātu priekšlikumus mērķtiecīgai, ilgtspējīgai un dinamiskai Latvijas attīstībai.

Biedrības dibināšanā piedalījās ekspremjers Repše, Edgars Jaunups, Dans Titavs, uzņēmēji Olafs Berķis un Valērijs Belokoņs, kā arī citi. Biedrība gada beigās plāno pārtapt politiskā partijā un startēt 2014.gadā plānotajās 12. Saeimas vēlēšanās.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu